Ovaj forum koristi kolačiće (cookies)
Ovaj forum koristi kolačiće (cookies) za čuvanje vaših podataka prijave, ako ste registrovani, kao i podatke vaše poslednje posete, ukoliko niste registrovani. Kolačići (cookies) su mali tekstualni fajlovi koji se čuvaju na vašem računaru. Kolačići koje je postavio ovaj forum se mogu koristiti samo na ovoj internet lokaciji i ne predstavljaju bezbednosni rizik. Takođe, kolačići na ovom forumu prate određene teme koje ste pročitali, kao i kada ste ih poslednji put pročitali. Molimo Vas da potvrdite da li prihvatate ili odbijate ove kolačiće.

Kolačići će biti sačuvani u vašem pregledaču (browser), bez obzira na izbor, kako bi sprečio da vam se ovo pitanje ponovo postavi. Postavke kolačića možete u bilo kojem trenutku da promenite, koristeći link na dnu stranice.

Ocena Teme:
  • 0 Glasov(a) - 0 Prosečno
  • 1
  • 2
  • 3
  • 4
  • 5

Thread Contributor: EstariolNaše Vape filozofije

Bravo za temu @Estariol!

Tesko je da neko ko pari nesto manje od pet meseci ima duboko razvijenu filozofiju koja se nece drasticno menjati u buducnosti, mozda i nece, kako god ovo je moja trenutna filozofija.

Ja sam ti jednostavan covek, odem u prodavnicu i uzmem 3 para istih pantalona, uzmem 5 cistih crnih majici i onda zena pocne da mi zvoca da ne glumim betmena i da vec imam x broj istih pantalona kuci, a o crnim majicama da ne pricamo. Tako i sa vejpom, doso sam do Prajma i Dani Boxa i ne vidim nikakvu potrebu da eksperimentisem dalje. Planiram da uzmem jos dva ista tanka I dva ista moda i tu zavrsim svoju pricu na duzi vremenski period. Izuzetak je vec pominjani Dwarv koji jednostavno moram da probam pa makar ispao tesko sranje…. a i ovaj novi Taifun GTR mi na prvu deluje bruka. Da, lozim se na high-end a izgleda da mi se i filozofija malo ljulja. Smile

Parim iskljucivo MTL, i gotovo iskljucivo duvanske tecnosti. 50VG/50PG, veca kolicina VG-a mi smeta grlu. DL mi je zanimljiva zajebancija, ali samo zajebancija, nije mi za regularnu upotrebu. Zica SS, 2.5mm ID, uglavnom 0.4mm, 5-7 namotaja, 16W. Probao samo Kanthal pored SS, i na osnovu onog sto sam procitao ne vidim potrebu da idem dalje od SS-a. Posto sam celog dana kuci za racunarom, menjam zicu najvise na tri dana, a vatu svakog dana. Navuko sam se na NET tecnosti i koliko god probavao "regularne" ne mogu da budem zadovoljan kao sa NETovima. Ajde sto je bolji ukus, nego su mi mnogo prijatnije za grlo. Od regularnih neretko me grebe grlo i bole desni.

Ukratko o atomizerima sa kojima sam se druzio, ne pominjem one sa gotovim grejacima jer su nja…

Siren 2 - Za mene je ovo savrsen RTA za pocetnike, voleo bih da cujem misljenje iskusnijih kolega i da li misle suprotno. Jednostavan da jednostavnije ne moze, odlicna izrada, sve se lako rasrafi, setapovanje da ne moze lakse, velika zapremina i krajnje pristojan vejp. Asocira me na AK-47, ne puca najpreciznije ali je pouzdan, kvalitetan i jednostavan za upotrebu.

Berserker V1.5 - Malo razocaranje za mene. Pre svega izrada mi je ocajna, mnogi tankovi sa gotovim grejacima koje sam imao su kvalitetnije izradjeni od njega. Pretesan je i nema ravan cug kako ja volim. Para mi je previse suva i aroma mi nije toliko izrazena. To je valjda razlog zasto ga kolege koje preferiraju gorcije duvane i vole?

Kayfun Prime - Jedina mana - drip tip se jedva cupa. Sve ostalo savrseno, vejp i kvalitet izrade su meni besprekorni. U pocetku mi se nije svidjao over engineering ali sam vremenom uvideo da postoje debeli razlozi za to. Ne mozes slucajno da promenis dotok vazduha, ako ne postavis dobro vatu a u pokretu si te ne mozes da rewickujes lako mozes da kontrolises dotok tecnosti I sprecis curenje i pljuckanje.

Cubis Max - Ovaj je zapravo sa gotovim grejacem al posto je jedini pravi DL koji sam probao i pritom je jako zanimljiv pa da ga pomenem. Mozda najbolji tank ako niste sigurni za DL a zeleli biste da probate? Odlicna izrada, veliki kapacitet, prejednostavan, gotov grejac koji traje i traje, i nije zatvoren u oklopu sa vatom pa je moguce cistiti ga, a rewickovanje ne moze biti lakse. Iseces parce muji vate i postavis na grejac. Za ukus ne mogu da komentarisem s' obzirom da je jedini DL koji sam probao, meni delovalo pristojno. Opet, tolko je jednostavan da ne mogu da zamislim bolji DL atomizer za nekog ko zeli da proba DL.

Driper neki moram da nabavim, al nemam pojma koj…? Siguran sam da ga necu koristiti regularno vec samo da probam i da ga koristim za probavanje tecnosti.

Podovi su mi krajnje nezanimljivi, probao par od prijateja i podseca me na Joyetech e-com koji sam koristio 2014 nekih mesec dana na silu I na kraju se vratio na regularne cigare jer je….nja.
[-] Ovaj post su pohvalili:
  • badja007, Bolle, Estariol, nikola, Oddy, Samac
Odgovori
Share

Poruke U Ovoj Temi
Naše Vape filozofije - od Estariol - 01-06-2019, 14:32
RE: Naše Vape filozofije - od Oddy - 01-06-2019, 14:41
Naše Vape filozofije - od badja007 - 01-06-2019, 16:21
RE: Naše Vape filozofije - od vladimirkrstic - 02-06-2019, 15:03

Idi na Forum:

Korisnika pregleda ovu temu: 1 Gost(a)