Ovaj forum koristi kolačiće (cookies)
Ovaj forum koristi kolačiće (cookies) za čuvanje vaših podataka prijave, ako ste registrovani, kao i podatke vaše poslednje posete, ukoliko niste registrovani. Kolačići (cookies) su mali tekstualni fajlovi koji se čuvaju na vašem računaru. Kolačići koje je postavio ovaj forum se mogu koristiti samo na ovoj internet lokaciji i ne predstavljaju bezbednosni rizik. Takođe, kolačići na ovom forumu prate određene teme koje ste pročitali, kao i kada ste ih poslednji put pročitali. Molimo Vas da potvrdite da li prihvatate ili odbijate ove kolačiće.

Kolačići će biti sačuvani u vašem pregledaču (browser), bez obzira na izbor, kako bi sprečio da vam se ovo pitanje ponovo postavi. Postavke kolačića možete u bilo kojem trenutku da promenite, koristeći link na dnu stranice.

Ocena Teme:
  • 0 Glasov(a) - 0 Prosečno
  • 1
  • 2
  • 3
  • 4
  • 5

Thread Contributor: JagodinacMom&Pop

Sve je subjektivno, skoro sam sa Rundom delio neke tečnosti i ono što je meni bila jagoda, njemu je grožđe Big Grin

Od M&P sam probao gomiletinu aroma, ali sam se zadržao na dve i to Calipitter i Go NUTZ!. Obe mutim na 2.5 procenta na bazi od 50/50 ili 60/40 VG/PG.

Kao i sve druge arome barem kada sam ja u pitanju M&P rade drugačije na svakom atomizeru i setupu. Meni je standardni setup 0,32 kantal oko 1.3 oma na kajfunima tajfunima i berserkeru. Na prva dva recimo Calipitter radi vrhunski, dok na bersu niđe veze. E sad da pravim posebno za njega miks nema varijante, tako da u njemu koristim go NuTZ koji radi kako treba.

Tečnost je bledo žute boje i kada je potpuno sazrela, (mada mi se to retko dešava) je bledo braon, nikad tamna. Prlja grejač ali sigurno može da prođe 10 ml bez zamene vate, i posle oko 50 ml menjam žicu. Sigurno je razlog tome mali procenat arome koji je meni više nego dovoljan, uz jedna hot bath upotrebljiva je posle 7 dana.
[-] Ovaj post su pohvalili:
  • Bolle, Oddy, Pukan, Vapoholic
Odgovori
Share

Poruke U Ovoj Temi
Mom&Pop - od Jagodinac - 29-05-2018, 22:33
RE: Mom&Pop - od Vapoholic - 29-05-2018, 23:40
RE: Mom&Pop - od jokjuar - 31-05-2018, 07:57
RE: Mom&Pop - od Jagodinac - 03-06-2018, 16:23
RE: Mom&Pop - od jokjuar - 03-06-2018, 22:52

Idi na Forum:

Korisnika pregleda ovu temu: 1 Gost(a)