Ovaj forum koristi kolačiće (cookies)
Ovaj forum koristi kolačiće (cookies) za čuvanje vaših podataka prijave, ako ste registrovani, kao i podatke vaše poslednje posete, ukoliko niste registrovani. Kolačići (cookies) su mali tekstualni fajlovi koji se čuvaju na vašem računaru. Kolačići koje je postavio ovaj forum se mogu koristiti samo na ovoj internet lokaciji i ne predstavljaju bezbednosni rizik. Takođe, kolačići na ovom forumu prate određene teme koje ste pročitali, kao i kada ste ih poslednji put pročitali. Molimo Vas da potvrdite da li prihvatate ili odbijate ove kolačiće.

Kolačići će biti sačuvani u vašem pregledaču (browser), bez obzira na izbor, kako bi sprečio da vam se ovo pitanje ponovo postavi. Postavke kolačića možete u bilo kojem trenutku da promenite, koristeći link na dnu stranice.

Ocena Teme:
  • 0 Glasov(a) - 0 Prosečno
  • 1
  • 2
  • 3
  • 4
  • 5

Thread Contributor: OddyMTL nedoumice

da ,dl u kaficu svi te gledaju....
Хлебождер
Rock on neo rockers, rock on
Odgovori
Na javnim mestima u gomili naroda, naravno samo MTL iz čiste pristojnosti...zapravo često ponesem Merlin mini i 17 W je maximum...al u prirodi, roštilju, dok šetam kera i sl samo DL...
Ja kad ne vidim dim, kao da ništa nisam ni povukao-ne osećam ništa ni u plućima...zbog toga (i naravno ne samo zbog toga) Iqos i sl ne dolaze u obzir...
Odgovori
Samo da napišem, pošto se upravo setih, a nije spominjano. Neka generalna smernica.

Postavljanje grejača.
  • Grejač postavljen dalje od rupice za vazduha na deku - slabija aroma, jači TH
  • Grejač postavljen bliže rupici za vazduh - izraženija aroma, slabiji TH
[-] Ovaj post su pohvalili:
  • Draganchica, Milanez, Samac
Odgovori
kao da si znao sta me zanima i sta mi je aktuelno pitanje
Хлебождер
Rock on neo rockers, rock on
  • Oddy
Odgovori
(14-05-2019, 12:22)Oddy Piše: Samo da napišem, pošto se upravo setih, a nije spominjano. Neka generalna smernica.

Postavljanje grejača.
  • Grejač postavljen bliže rupici vazduha na deku - slabija aroma, jači TH
  • Grejač postavljen višlje, dalje od rupice za vazduh - izraženija aroma, slabiji TH
Pa valjda obrnuto?

Послато са SM-G935F уз помоћ Тапатока
  • Oddy, vukpavlovic74
Odgovori
Ups, jes vala...mislim da je Bozo upravu
Odgovori
Jeste, dobro je primetio...
Ja jedno mislim, drugo pišem. Rolleyes
Prepravljam. Hvala!
  • bozo