Ovaj forum koristi kolačiće (cookies)
Ovaj forum koristi kolačiće (cookies) za čuvanje vaših podataka prijave, ako ste registrovani, kao i podatke vaše poslednje posete, ukoliko niste registrovani. Kolačići (cookies) su mali tekstualni fajlovi koji se čuvaju na vašem računaru. Kolačići koje je postavio ovaj forum se mogu koristiti samo na ovoj internet lokaciji i ne predstavljaju bezbednosni rizik. Takođe, kolačići na ovom forumu prate određene teme koje ste pročitali, kao i kada ste ih poslednji put pročitali. Molimo Vas da potvrdite da li prihvatate ili odbijate ove kolačiće.

Kolačići će biti sačuvani u vašem pregledaču (browser), bez obzira na izbor, kako bi sprečio da vam se ovo pitanje ponovo postavi. Postavke kolačića možete u bilo kojem trenutku da promenite, koristeći link na dnu stranice.

Ocena Teme:
  • 0 Glasov(a) - 0 Prosečno
  • 1
  • 2
  • 3
  • 4
  • 5

Thread Contributor: vukpavlovic74Kratka pitanja o opremi

Pre neki dan sam otvorio temu o Manti a u stvari sam samo imao par nedoumica. Da ne bi bespotrebno otvarali teme kad nas nešto ukratko zanima, evo pravog mesta (valjda Undecided )

A sad pitanje Smile...video sam atomizer koji mi se neviđeno dopao ali recenzije su me pokopale. U pitanju je VxV Soulmate RTA...ima komoru I dimnjak veoma sličnu kao stari KFL ali svi recenzenti tvrde da ima dosta vazduha I da je pre labavi/široki MTL tj rDL. Da li je neko probao? Ako vazduh može da se suzi, rado bih ga poručio...
Takođe me zanima da li može da se stavi neki drugi drip tip (napr shorty), jer mi je ovaj njegov grozan a recenzenti su neodređeni?
Odgovori
Po meni je najbolje da se otvori poseba tema za konkretnu stvar. Recimo, pošto je ovde u pitanju VxV Soulmate RTA, otvori se tema za njega, postave se slike i kratki opis, tj karakteristike. U sledećem postu se postavi pitanje, ukoliko postoje neke nedoumice. Tako će biti preglednije i kasnije ako nekom zatreba, znaće gde da traži Wink
[-] Ovaj post su pohvalili:
  • pablo
Odgovori
Ok...mada se ne slažem...al ako smatraš da će se napraviti zbrka, briši, nije problem
Odgovori
E ovo je prava stvar!!
[Slika: 094aa21c25422f7595b144279e4dd683.jpg]
Molim za recenziju i gde moze da se kupi!!

:mrgreen::hahaha::rotf:

-------------------------------------------------

http://forum.vejper.com
  • vladimirkrstic
Odgovori
Kad ce model za zene sa zaobljenim vrhom? Tongue
  • badja007
Odgovori
@badja007, u pitanju je francuski Vap Horn https://www.vap-horn.fr/ Big Grin
  • badja007
Odgovori
@Oddy hvala ti puno za info..
Pravi si drug..
Bilo bi lepo da imamo i temu
sa tim gusterom
Naleteo sam i na neke tecnosti cc..
Dajte predlog kinezima za neki,a sa elasticnom kvalitetnom gumom i elektronikom unutra..
Ovako i po ovoj ceni nema sanse da ga kupim..
Mod je bas prelep zaista.,ali cena im je bas bezobrazna.,i koji god posao radio/probaj da zaradis.,i
pre cu dati te pare nekoj izmucenoj sirotinji..

http://forum.vejper.com
Odgovori

• badja007
Odgovori
...proizvod za UAE i okolinu sto cuci na nafti Smile
  • badja007, Oddy, Pukan
Odgovori
Share

Idi na Forum:

Korisnika pregleda ovu temu: 1 Gost(a)