Ovaj forum koristi kolačiće (cookies)
Ovaj forum koristi kolačiće (cookies) za čuvanje vaših podataka prijave, ako ste registrovani, kao i podatke vaše poslednje posete, ukoliko niste registrovani. Kolačići (cookies) su mali tekstualni fajlovi koji se čuvaju na vašem računaru. Kolačići koje je postavio ovaj forum se mogu koristiti samo na ovoj internet lokaciji i ne predstavljaju bezbednosni rizik. Takođe, kolačići na ovom forumu prate određene teme koje ste pročitali, kao i kada ste ih poslednji put pročitali. Molimo Vas da potvrdite da li prihvatate ili odbijate ove kolačiće.

Kolačići će biti sačuvani u vašem pregledaču (browser), bez obzira na izbor, kako bi sprečio da vam se ovo pitanje ponovo postavi. Postavke kolačića možete u bilo kojem trenutku da promenite, koristeći link na dnu stranice.

Ocena Teme:
  • 0 Glasov(a) - 0 Prosečno
  • 1
  • 2
  • 3
  • 4
  • 5

Thread Contributor: OddyKoji atomizer trenutno koristim i zašto

Isto kao i oddy nisam neko ko kupuje atomizere "svaki dan" ili neko ko prati trendove samo zato sto je to novo i sto je trenutno u modi.

U kolekciji za MTL imam
4 RDA magma clon
2 serpent mini za DL.

MTL na mehanici mi je primarni nacin parenja,
DL povremeno uz kafu na serpent mini i pico 25 modu.

Za MTL koristim sve moguce tecnosti i raznorazne mikseve sa vise aroma.
Dosta bitan podatak kada govorimo o rda atomizerima da daju najbolju mogucu aromu i sa tanjom zicom u dual coil varijanti.,

Od setapa mi je neka polazna tacka za sve atomizere kantal 0,25mm-0.32mm,
6-8 namotaja preko 1,7mm -2.5mm precnika.
Kontakt grejaci su u dual coil ili 1clapton pa izadje sve do 0,4ohma i to guram zavisno od precnika setupa i zice u rasponu
od 16 do 26W/na mehanici..

Povlačenja su mi od oko 2-3 sec.

Isto tako posto sam definisao svoj neki profil kao korisnika, sigurno necu koristiti nesto drugo.

Kupicu jedino to nesto sto me mistifikuje sa pusenjem e-cigar tompuz/cigaretu,
neki ultrasonic kit ,.
Nesto lepo i revolucionarno.,i to

,,kada ih budu usavrsili"
[-] Ovaj post su pohvalili:
  • Bolle, Oddy, vukpavlovic74
Odgovori
Share

Poruke U Ovoj Temi
Koji atomizer trenutno koristim i zašto - od badja007 - 03-04-2019, 18:05

Idi na Forum:

Korisnika pregleda ovu temu: 1 Gost(a)