Ovaj forum koristi kolačiće (cookies)
Ovaj forum koristi kolačiće (cookies) za čuvanje vaših podataka prijave, ako ste registrovani, kao i podatke vaše poslednje posete, ukoliko niste registrovani. Kolačići (cookies) su mali tekstualni fajlovi koji se čuvaju na vašem računaru. Kolačići koje je postavio ovaj forum se mogu koristiti samo na ovoj internet lokaciji i ne predstavljaju bezbednosni rizik. Takođe, kolačići na ovom forumu prate određene teme koje ste pročitali, kao i kada ste ih poslednji put pročitali. Molimo Vas da potvrdite da li prihvatate ili odbijate ove kolačiće.

Kolačići će biti sačuvani u vašem pregledaču (browser), bez obzira na izbor, kako bi sprečio da vam se ovo pitanje ponovo postavi. Postavke kolačića možete u bilo kojem trenutku da promenite, koristeći link na dnu stranice.

Ocena Teme:
  • 0 Glasov(a) - 0 Prosečno
  • 1
  • 2
  • 3
  • 4
  • 5

Thread Contributor: MiniMJuice Factory

Koliko znam, VapingZone, isto kao i JuiceFactory prepakuje arome.

Oduvek se pričalo da su gurmanske ruski neki proizvođač, Beker, Baker ili tako nešto a da su duvanske poreklom iz Kine. Ako ćemo po godini osnivanja, onda Vaporever nije, ali ostaje pitanje ko je.

Vaporever je, barem ovih par koje sam trošio, pljunuti stari VZ asortiman. Odlične, u svakom slučaju.

Od VZ sam odustao zbog cena a i poštarine i čekanja. Imaju vikend popust, doduše.
Smoke-free since 11 July 2014.
"Strasti slamaju i ono što je preostalo i ono što ne postoji..."
Odgovori
Te ruske bi trebalo da su Gourmet arome koje je Vaping Zone imao (možda i dalje ima, nisam gledao) inače arome sa: http://baker-flavors.blogspot.com/
Odgovori
Pa da Gourmet=gurmanske. Wink Hvala za link.
Odgovori
Ne znam samo da li se i dalje taj vikend popust potire sa putnim curkanjem?!?

Sent from my iPhone using Tapatalk
Odgovori
Da, Juice Factory je imao ogroman problem sa bočicama i kapicama. U paketu je jedna morala da procuri i kraj. Nekada se desi da zafali i po pola u bočici, 5 od 10ml iscuri. Nisam skoro naručivao tako da ne znam jel su nešto preduzeli u međuvremenu povodom toga.
Bilo je čak i problema baš sa Real Cig aromom nekoliko puta, ako se dobro sećam. Mislim da se @Sljuka-i desilo. Dobio je dosta tamniju tečnost i nisam siguran da li je čak i bila Real Cig aroma unutra iako je pisalo na nalepnici da jeste.
[-] Ovaj post su pohvalili:
  • Bolle
Odgovori
narucivao sam od Juice Factrory i nema curenja .ne znam kako je pre bilo.
Хлебождер
Rock on neo rockers, rock on
  • Bolle, Oddy
Odgovori
Vaporever zavrsava posao za duvanske, nema dalje, isto sve.

Za sve ostalo, hmm, Solub, sta znam.
Trying to stay sane is a life time hobby Good
  • Oddy, Vapoholic
Odgovori
(11-10-2018, 17:57)Bolle Piše: Ne znam samo da li se i dalje taj vikend popust potire sa putnim curkanjem?!?

Sent from my iPhone using Tapatalk

Popust je na VZ a curkanja je bilo na JF dok Tom nije promenio dobavljaca bocica.
Odgovori
(11-10-2018, 10:52)Oddy Piše: @Vapoholic
Hm, Real Cigar aroma je postojala i bila u ponudi Vaping Zone od 2011. što je dosta pre osnivanja Vaporever Biotech Co,.Ltd (2014.)

Uvoznik kaze drugacije

Citat:vaporever biotech co ltd osnovan pre 2014

Manufacturer
Past Export Markets:
Asia
Australasia
Central/South America
Eastern Europe
Mid East/Africa
North America
Western Europe
Year Established: 2011
Odgovori
Ne razumem @dgproduction šta si napisao. Odakle su ovi podaci?

Zvaničan podatak za Vaporever i 2014. godinu je sa njihovog sajta: http://www.vaporever.com/company.asp#.W__9JDhKhUQ

Citat:VAPOREVER Biotech Co,.Ltd is a professional
manufacturer of E-liquids for electronic cigarettes. We was established in 2014.

Moguća je druga opcija koju sam već rekao:

(11-10-2018, 10:52)Oddy Piše: Jedino ako Kinezi, koji se sada zovu Vaporever, nisu ranije pod drugim imenom proizvodili iste arome.

PS. Dobrodošao dgp Smile
Odgovori
Share

Idi na Forum:

Korisnika pregleda ovu temu: 2 Gost(a)