03-03-2019, 13:08
Odbija me mali kapacitet baterije, plus što kada se ista isprazni, mora na punjač, nema opcija zamene baterije. Druga stvar je relativno mali kapacitet tanka za tečnost kod većine. Po meni najbitnija stvar je činjenica da su većina sa fabričkim grejačima koji nikada ne mogu davati kvalitet pare kao ručno pravljeni (RTA, RDA, RDTA, itd.). Kada je pak u pitanju grejač koji se može remontovati, tj. ručno namotati i setap složiti, opet je to daleko od opcija koje imamo kod atomizera i dosta je pipavo.
Mišljenje mi je bazrano na osnovu isksutva sa tek nekoliko podova, tako da je pitanje koliko sam uopšte objektivan
Ukoliko se neko pronađe u njima, pošto im se svidi izgled, kompaktnost, a nedostaci mu nisu problem, jer rade posao i nalaze mesto u svojoj dnevnoj rutini, što da ne. Ako uspevaju da zadrže dalje od cigarete, sjajno!
Mišljenje mi je bazrano na osnovu isksutva sa tek nekoliko podova, tako da je pitanje koliko sam uopšte objektivan
Ukoliko se neko pronađe u njima, pošto im se svidi izgled, kompaktnost, a nedostaci mu nisu problem, jer rade posao i nalaze mesto u svojoj dnevnoj rutini, što da ne. Ako uspevaju da zadrže dalje od cigarete, sjajno!

Kapacitet: 1,017 mAh![[-]](http://forum.vejper.com/images/collapse.png)