Ne vidim problem u materijalu nečega što koristimo, ako određene štetne supstance ostaju u tom materijalu. Ne planiramo da ih palimo, kuvamo i kao takve unosimo. Namena im je da samo skladište. Problem vidim ako te materije, u dodiru sa tečnostima koje punimo u fališice, reaguju i mešaju se sa tečnošću. Čak i ako nisu štetne, a menjaju ukus, aromu, ja ih smatram nekvalitetnim.
Totalni promašaj je ako flašice od određenih materijala i menjaju aromu i ispuštaju štetne supstance...
Po meni bi kvalitetno testiranje bilo ono u kojem bi se testirala tečnost iz sterilne staklene bočice, pa zatim ista ta tečnost sipala u silikon, odstojala par dana i onda testirala, i na kraju se uporedili rezultati.
Totalni promašaj je ako flašice od određenih materijala i menjaju aromu i ispuštaju štetne supstance...
Po meni bi kvalitetno testiranje bilo ono u kojem bi se testirala tečnost iz sterilne staklene bočice, pa zatim ista ta tečnost sipala u silikon, odstojala par dana i onda testirala, i na kraju se uporedili rezultati.

Kapacitet: 1,017 mAh![[-]](http://forum.vejper.com/images/collapse.png)