Ovaj forum koristi kolačiće (cookies)
Ovaj forum koristi kolačiće (cookies) za čuvanje vaših podataka prijave, ako ste registrovani, kao i podatke vaše poslednje posete, ukoliko niste registrovani. Kolačići (cookies) su mali tekstualni fajlovi koji se čuvaju na vašem računaru. Kolačići koje je postavio ovaj forum se mogu koristiti samo na ovoj internet lokaciji i ne predstavljaju bezbednosni rizik. Takođe, kolačići na ovom forumu prate određene teme koje ste pročitali, kao i kada ste ih poslednji put pročitali. Molimo Vas da potvrdite da li prihvatate ili odbijate ove kolačiće.

Kolačići će biti sačuvani u vašem pregledaču (browser), bez obzira na izbor, kako bi sprečio da vam se ovo pitanje ponovo postavi. Postavke kolačića možete u bilo kojem trenutku da promenite, koristeći link na dnu stranice.

Ocena Teme:
  • 0 Glasov(a) - 0 Prosečno
  • 1
  • 2
  • 3
  • 4
  • 5

Thread Contributor: OddyInfo Mesh u genesisima, mesh kao natapajući materijal

Iz čisto experimentalnih pobuda sam pokušao da oxidiram mesh na šporetu na plin. Pre toga sam potražio podatke na netu i tamo kažu da mali ručni breneri ako su dobri, razvijaju temperaturu oko 1300 C dok šporet na plin u zavisnosti od boje plamena, razvija temperaturu od 1200 do 1900 C...našao sam na nekoliko stranih foruma da ljudi koriste šporet u ovu svrhu...i tako se ja uputih u kuhinju...elem, mesh se tako dobro oxidirao da sam odustao od davanja jedne črvene na novi brener...ovo je samo moje mišljenje i daleko od toga da bih nekom savetovao da radi na ovaj način
Ali sigurno mogu reći da je Clrane 316 Stainless Steel Mesh # 400, izvanredan i svakom bih ga preporučio...
Odgovori
Share

Poruke U Ovoj Temi
RE: Mesh u genesisima, mesh kao natapajući materijal - od vukpavlovic74 - 06-04-2019, 13:55

Idi na Forum:

Korisnika pregleda ovu temu: 1 Gost(a)