Ovaj forum koristi kolačiće (cookies)
Ovaj forum koristi kolačiće (cookies) za čuvanje vaših podataka prijave, ako ste registrovani, kao i podatke vaše poslednje posete, ukoliko niste registrovani. Kolačići (cookies) su mali tekstualni fajlovi koji se čuvaju na vašem računaru. Kolačići koje je postavio ovaj forum se mogu koristiti samo na ovoj internet lokaciji i ne predstavljaju bezbednosni rizik. Takođe, kolačići na ovom forumu prate određene teme koje ste pročitali, kao i kada ste ih poslednji put pročitali. Molimo Vas da potvrdite da li prihvatate ili odbijate ove kolačiće.

Kolačići će biti sačuvani u vašem pregledaču (browser), bez obzira na izbor, kako bi sprečio da vam se ovo pitanje ponovo postavi. Postavke kolačića možete u bilo kojem trenutku da promenite, koristeći link na dnu stranice.

Ocena Teme:
  • 0 Glasov(a) - 0 Prosečno
  • 1
  • 2
  • 3
  • 4
  • 5

Thread Contributor: OddyInfo Mesh u genesisima, mesh kao natapajući materijal

Subjektivno-objektivan... Smile Probao sam u tadašnje neko vreme, što bejaše pre neke 4 godine, uglavnom sve te genove, jeste bio dobar DIDi i Kobrica-dobrica, ali G-Bell mi je bio najbolji... Što je i potvrdio tada jedan moj prijatelj koji je imao mini DIDiku... I Vuče, samo ti se čini da je znatno veća rupa za meš na DIDiki... Možda i jeste, a da nismo tada ni primećivali, što bi značilo da je u pitanju neka neznačajna razlika...

Što se tvog Zvonceta konkretno tiče, tu je Yenki (tvorac) po mojoj želji odradio rupu za protok na veličinu od 1.6mm ili na 1.8mm, stvarno ne mogu sad da se više setim, znam samo da sam probao prvobitno na 1mm i da mi je jednostavno odgovarala veća rupa, a što vidim i da tebi odgovara...

E sad, što se tiče žica... Nešto tada baš nije bilo tih SS i kojekakvih žica pa ti ne mogu ništa posebno reći vezano za to... Tada mi je bio dobar kantal 0.25mm, kao i sada, što se odražavalo na parenje tu negde oko 9W, pa da ponovim, kao i sad na ostalim atijima što mi odgovara ta neka snaga...

Eventualno, što se sećanja mog tiče, a to je da sam meš blago rolao oko igle (znači nikakvo zatezanje i nepotrebna sila nisu poželjne), koju bi zatim zajedno sa urolovanim mešom stavljao u tank, oko kojeg bi opet blago uvio kantal, ali da svuda dodiruje meš...

Pregršt je kombinacija i dosta je teško opisati kako treba namestiti meš pogotovo za svaki jedan gen, tako da je samo potrebno što više vremena igre sa istim i kada se uđe u suštinu, otvorena su nova vrata - zvana gen-milina...

[Slika: WrappingTheCoil-01.jpg]
[-] Ovaj post su pohvalili:
  • Guru, Oddy, vukpavlovic74
Odgovori
Share

Poruke U Ovoj Temi
RE: Mesh u genesisima, mesh kao natapajući materijal - od Bolle - 22-10-2018, 08:25

Idi na Forum:

Korisnika pregleda ovu temu: 1 Gost(a)