Ja: Kako da namotam tvrdo, ne ide mi nikako?
Odi: Prvih par namotaja namotaš tvrdo pa posle opet-tvrdo...
Šalu na stranu, jasno mi je da je to stvar iskustva...ja sam napravio ukupno dva setup-a sa meshom...kad ih napravim 50 biće nešto od mene
Ako je za neku utehu čak i sa mojim Džibuti setupom, G Bell radi kao zmaj jedino što mora da se naginje...kad dostigneš Ninja Master Zen nivo može i po crnogorski-bez tiltovanja
Odi, hvala na svemu!
Ovaj post su pohvalili:1 korisnika su dodala Pohvalu za @vukpavlovic74 • Oddy
Ostao sam bez mesh-a (zato sam i pokušao sa silica wool-om). Čekam kraj kineske NG, stoji mi porudžbina na FT-u od 25.-og januara...
Hvala na savetu, javljam za mesec dana...
Čini mi se da bi bio dobar za mesh grejače...ali u komentarima se žale da plastični tank ima pukotine po sebi
Da li neko zna da li postoji PVC, plegsiglas i sl prozirna cev i gde ima da se pazari?
Siguran sam da je mesh setap odlično napravljen kada je rezultat, nakon nekog vremena korišćenja, kao sa slike ispod.
Odvrnuo sam svog ReGena da ga očistim. Pošto ima taman tolika količina naslaga da se vidi i grejač, reko aj da slikam. Ono što je bitno na slici su naslage i ostaci usled zagrevanja tečnosti, a koje su ravnomerno nataložene od središnjih namotaja prema krajevima, upravo onako kako grejač i treba da se zagreva. To je znak da je sve vreme radio skoro pa idealno, kako grejač, tako i natapanje.
U pitanju je SS316L Fused Clapton MTL (2x0.25mm i 0.1mm preko) žica grejača i #200sf mesh. Vozio sam ga i na TC i VW.
Dok čekamo da nam stignu novi KFL-ovi (primetio sam da mu je porasla brada dok je snimao recenziju, nama će da poraste do stomaka dok stigne ati iz PRC-a )
Čekam mesh 100 godina i nekako ga dočekam al mi klina sj... brener.
Ja ipak moram da probam da napravim grejač pre nego što nabavim novi brener...padaju mi dve stvari napamet
1. imam upaljač koji je kao brener (veličine je običnog upaljača) i na oko ok radi
2. plinski šporet
Šta kažete?