Nisi me razumeo, sa tehničke strane tema je odlična.
Moj post je namenjen ponekom početniku koji zaluta pa da ne pomisli da mora svaki graph da razume. Ko ne vlada materijom, ima i jednostavan recept, ako se slažeš.
Ajmo i ovako - moj post se nadovezuje na ovo:
Moj post je namenjen ponekom početniku koji zaluta pa da ne pomisli da mora svaki graph da razume. Ko ne vlada materijom, ima i jednostavan recept, ako se slažeš.

Ajmo i ovako - moj post se nadovezuje na ovo:
(18-06-2018, 10:48)scooter Piše: Ne znam za vas ali ja necu nikoga lagati i iz razloga navedenih nije moguce sastaviti jedinstvenu top listu baterija sa najvecim kapacitetomSlicna je situacija i sa listom baterija sa najvecom strujom praznjenja nekome koristi dok meni na primer nista ne znaci i ne morate znati nista od ovoga dovoljno je koristiti online kalkulatore za poredjenje baterija u vasem rezimu eksploatacije da bi odabrali najbolju za vas..
Smoke-free since 11 July 2014.
"Strasti slamaju i ono što je preostalo i ono što ne postoji..."
"Strasti slamaju i ono što je preostalo i ono što ne postoji..."

Kapacitet: 315 mAh
Slicna je situacija i sa listom baterija sa najvecom strujom praznjenja nekome koristi dok meni na primer nista ne znaci i ne morate znati nista od ovoga dovoljno je koristiti online kalkulatore za poredjenje baterija u vasem rezimu eksploatacije da bi odabrali najbolju za vas..![[-]](http://forum.vejper.com/images/collapse.png)