Ovaj forum koristi kolačiće (cookies)
Ovaj forum koristi kolačiće (cookies) za čuvanje vaših podataka prijave, ako ste registrovani, kao i podatke vaše poslednje posete, ukoliko niste registrovani. Kolačići (cookies) su mali tekstualni fajlovi koji se čuvaju na vašem računaru. Kolačići koje je postavio ovaj forum se mogu koristiti samo na ovoj internet lokaciji i ne predstavljaju bezbednosni rizik. Takođe, kolačići na ovom forumu prate određene teme koje ste pročitali, kao i kada ste ih poslednji put pročitali. Molimo Vas da potvrdite da li prihvatate ili odbijate ove kolačiće.

Kolačići će biti sačuvani u vašem pregledaču (browser), bez obzira na izbor, kako bi sprečio da vam se ovo pitanje ponovo postavi. Postavke kolačića možete u bilo kojem trenutku da promenite, koristeći link na dnu stranice.

Ocena Teme:
  • 0 Glasov(a) - 0 Prosečno
  • 1
  • 2
  • 3
  • 4
  • 5

Thread Contributor: OddyInfo Koja 18650 baterija ima najveći kapacitet

@Morgana

Koji je smisao tvog posta?

Ajmo ovako, ja parim MTL oko 11W.

Kad izlazim na 3 sata idem sa što manjim modom sa 1400mAha integrisanom i 3ml tečnosti u tanku.

Kad izlazim na 6 sati onda idem sa 3000mAh u modu sa jednom baterijom i ponesem bočicu sa 10 mil tečnosti.

Kad neću spavati kod kuće, nosim 1 rezervnu bateriju napunjenu i u plastičnoj kutijici i bočicu sa 30 mil tečnosti.

Kad idem na more nosim 2 moda, 4 baterije, punjač i 100mil tečnosti.

Dakle, prilagodio sam sve svojim potrebama i shvatio da mi je lakše tako nego da se zezam sa grafikonima i podešavanjem cut off-a.

U sva tri posta sam naveo svoj odgovor na pitanje u vezi sa kapacitetom baterija i moj lični pristup tome.
Smoke-free since 11 July 2014.
"Strasti slamaju i ono što je preostalo i ono što ne postoji..."
[-] Ovaj post su pohvalili:
  • BoT_SD, pablo
Odgovori
SPREČITE NEISKUSNE DA KUPUJU BATERIJE NA PIJACI!!! Big Grin

Dakle, došao neiskusan kolega i kaže kupio je jeftino na pijaci. I njemu je bilo čudno što je baterija laka kao pero.

Odmah sam mu zaplenio i ide cepanje wrapa pa u đubre.

Dakle, napravili su kopiju Ultra Fire (koja je njesra sama po sebi) i nazvali je Uitra Flrc:

[Slika: pw0RCQY.jpg]

Ima kapacitet 6.800mAha. Tongue

[Slika: gRG2JEs.jpg]

WARNING im je teška reč pa su se zadovoljili sa WARINING:

[Slika: ECBaULf.jpg]

Da nije je tužno, bilo bi smešno...
  • Bolle, Draganchica, Oddy, Pukan
Odgovori
Ne znaju ljudi, nisu informisani, a hoće da probaju e-cig i gledaju kako najpovoljnije da prođu Sad
  • Vapoholic
Odgovori
Pa da... slažem se. Svima nam je do grla došlo.

No, ima gde može da se uštedi a ima gde ne sme.
Odgovori
Da nije je tužno, bilo bi smešno...
Meni smešno!!! Sta ću... jače je od mene

Послато са SM-J320FN уз помоћ Тапатока
  • Oddy, Vapoholic
Odgovori
Share

Idi na Forum:

Korisnika pregleda ovu temu: 1 Gost(a)