Ovaj forum koristi kolačiće (cookies)
Ovaj forum koristi kolačiće (cookies) za čuvanje vaših podataka prijave, ako ste registrovani, kao i podatke vaše poslednje posete, ukoliko niste registrovani. Kolačići (cookies) su mali tekstualni fajlovi koji se čuvaju na vašem računaru. Kolačići koje je postavio ovaj forum se mogu koristiti samo na ovoj internet lokaciji i ne predstavljaju bezbednosni rizik. Takođe, kolačići na ovom forumu prate određene teme koje ste pročitali, kao i kada ste ih poslednji put pročitali. Molimo Vas da potvrdite da li prihvatate ili odbijate ove kolačiće.

Kolačići će biti sačuvani u vašem pregledaču (browser), bez obzira na izbor, kako bi sprečio da vam se ovo pitanje ponovo postavi. Postavke kolačića možete u bilo kojem trenutku da promenite, koristeći link na dnu stranice.

Ocena Teme:
  • 0 Glasov(a) - 0 Prosečno
  • 1
  • 2
  • 3
  • 4
  • 5

Thread Contributor: vukpavlovic74Info Istorija nastanka POD sistema

@Samac bas tako.,

Primera radi:

Onaj tamo baja,banke sto drzi,sto je glavni i vuce konce u svetu...
Ti mozda radis za svog sefa,ali u sustini svi radimo najvise za njihove interese..

Takav hoce da ja budem pusac ili non-stop da mu kupujem vejp opremu,da nemam izbor., i da mu pomognem da se obogati.

Za svaku sitnicu placamo PDV,zdravsto,porez na imovinu i kucu..

U medjuvremenu je izmislio da mu ja placam internet?

Kako to sad sebi da objasnim!?

Pitam se jel se taj internet jede i kako je moguce da se to nesto potrosi?

Sa druge strane pored tolikih silnih gromova sto nadju put pod nebesa i pod zemljom.,oni zmisliili da mu ja placam struju iako je sve elektricitet pa i sva materija nastala od toga.

https://youtu.be/OpegKFXYL0U

I pored toliko lekovitih biljaka u prirodi sa kojim se prave lekovi oni izmislili u labaratorijama razne bolesti,a najbeci greh od BOGA je uzeti pare (Bolesnom Coveku)

E-Cig i iPodove obesmislise i obrnuli curak do te mere da se ona gotovo nemoze vise koristiti na na javnom mestu i ulici,

a da sastavis bilo koja 2 vejpera objasnice do tancina kakvu to
e-cig opremu zeleli bi da koriste i kako i od kojih materijala da se napravi..

Ali to bi u potpunosti dotuklo duvansku industriju pa to njima ne odgovara.,
i
samo zato da bi u medjuvremenu poceo da jedem sranja ili se vratim na pljuge,da mi zivot zbog toga bude sranje,
i kad odem u penziju da mu vratim sve te pare u banku nazad kupujuci lekove za svoje sjebano zdravlje..

Ali taj prokleti monopol i divljastvo nemoze zadugo ovako da traje..
Odgovori
Share

Poruke U Ovoj Temi
RE: Istorija nastanka POD sistema - od Samac - 16-05-2019, 08:49
Istorija nastanka POD sistema - od badja007 - 16-05-2019, 10:03
RE: Istorija nastanka POD sistema - od Samac - 16-05-2019, 11:16
Istorija nastanka POD sistema - od badja007 - 16-05-2019, 12:21

Idi na Forum:

Korisnika pregleda ovu temu: 2 Gost(a)