Ovaj forum koristi kolačiće (cookies)
Ovaj forum koristi kolačiće (cookies) za čuvanje vaših podataka prijave, ako ste registrovani, kao i podatke vaše poslednje posete, ukoliko niste registrovani. Kolačići (cookies) su mali tekstualni fajlovi koji se čuvaju na vašem računaru. Kolačići koje je postavio ovaj forum se mogu koristiti samo na ovoj internet lokaciji i ne predstavljaju bezbednosni rizik. Takođe, kolačići na ovom forumu prate određene teme koje ste pročitali, kao i kada ste ih poslednji put pročitali. Molimo Vas da potvrdite da li prihvatate ili odbijate ove kolačiće.

Kolačići će biti sačuvani u vašem pregledaču (browser), bez obzira na izbor, kako bi sprečio da vam se ovo pitanje ponovo postavi. Postavke kolačića možete u bilo kojem trenutku da promenite, koristeći link na dnu stranice.

Ocena Teme:
  • 0 Glasov(a) - 0 Prosečno
  • 1
  • 2
  • 3
  • 4
  • 5

Thread Contributor: vladimirkrsticGde kupovati tecnosti u Srbiji?

Što se preporuke za doziranje na ambalaži tiče, kako ko. Negde ima napisano, negde ne. Ako ideš u domaću radnju da kupiš i ako ne piše, pitaj prodavca ili pogledaj na sajtu da li ima preporuka za doziranje. Varijanta je i da se pogleda na sajtu proizvođača. Na kraju se sve svede na lični ukus i ono što tebi najviše odgovara, ali je opet dobro imati neku početnu tačku.
Moje doziranje je od 1.5% do maksimalno 5% za sve arome. Ako neka traži više od 5%, izlazi iz daljeg angažmana Big Grin

KTS tečnosti su ok, bar ono malo što sam probao.
Od Umbrelle bih preporučio FA arome koje su godinama među najpopularnijim u svetu. Problem je što domaći diler bezobrazno diže cenu istih i što su dosta skuplji naspram ostalih prodavaca u ostatku sveta i što im je pristup monopolistički.
Vaporever i e-feel... ima tema na ovom linku: http://forum.vejper.com/Thread-Vaporever-Arome
Vape bar... ne znam kakva je situacija. Hteo sam da naručim neke stvari od njih, ali sam sticajem okolnosti sa gazdom sarađivao oko druge stvari, totalno nevezano za e-cig i tada me je razočarala njegova poslovna neozbiljnost. Takođe sam pročitao iskustva još nekih ljudi koja su se poklopila sa mojim, tako da sam definitivno odustao od toga da išta naručujem od njih. Kakva je situacija kada se lično ode, ne znam. Ima članova ovog foruma koji redovno odlaze tamo na kafu i druženje i koji se verovatno neće složiti samnom.
Smartvape je nova radnja koju je otvorio Betrayer i za sada se fokusirao na podove i gotove tečnosti sa nikotinskim solima. Uskoro treba da mu stigne asortiman aroma od hrvatske firme Journey by AEON. Probao sam 5-6 njihovim aroma i u pitanju su dosta složene i kvalitetne arome, ali i poprilično skupe.
[-] Ovaj post su pohvalili:
  • Bolle, pablo, vladimirkrstic
Odgovori
Share

Poruke U Ovoj Temi
RE: Gde kupovati tecnosti u Srbiji? - od Oddy - 16-03-2019, 16:24
RE: Gde kupovati tecnosti u Srbiji? - od Oddy - 16-03-2019, 17:36
Gde kupovati tecnosti u Srbiji? - od Djiva - 16-03-2019, 17:57
Gde kupovati tecnosti u Srbiji? - od pablo - 16-03-2019, 18:53
Gde kupovati tecnosti u Srbiji? - od pablo - 16-03-2019, 21:37
RE: Gde kupovati tecnosti u Srbiji? - od Oddy - 16-03-2019, 21:51
Gde kupovati tecnosti u Srbiji? - od nikola - 16-03-2019, 22:39