Ovaj forum koristi kolačiće (cookies)
Ovaj forum koristi kolačiće (cookies) za čuvanje vaših podataka prijave, ako ste registrovani, kao i podatke vaše poslednje posete, ukoliko niste registrovani. Kolačići (cookies) su mali tekstualni fajlovi koji se čuvaju na vašem računaru. Kolačići koje je postavio ovaj forum se mogu koristiti samo na ovoj internet lokaciji i ne predstavljaju bezbednosni rizik. Takođe, kolačići na ovom forumu prate određene teme koje ste pročitali, kao i kada ste ih poslednji put pročitali. Molimo Vas da potvrdite da li prihvatate ili odbijate ove kolačiće.

Kolačići će biti sačuvani u vašem pregledaču (browser), bez obzira na izbor, kako bi sprečio da vam se ovo pitanje ponovo postavi. Postavke kolačića možete u bilo kojem trenutku da promenite, koristeći link na dnu stranice.

Ocena Teme:
  • 0 Glasov(a) - 0 Prosečno
  • 1
  • 2
  • 3
  • 4
  • 5

Thread Contributor: GuruELDA arome

Frapantan, ali koliko relevantan podatak?
Pa da mi ode pravimo, pljuvali bi iz sve snage...ipak je tudje bolje.
Meni je dobra i Inawera!
Odgovori
Kod nas najvise drze arome iz Hr,mada sam dobio pre par meseci iz Beca neke coffee mill i red dragon i ekstra su ali kod nas su najvise zastupljene Kts,Infamous,Journey(od skoro)..

Poslato sa SNE-LX1 pomoću Tapatoka
Odgovori
@pablo
Jesi probao pa kažeš da nisu za solo mixanje ili si nekako drukčije zaključio?
Ja sam razmišljao da uzmem neku za DL tečnost da probam da je smutim na 3 i 5%, al si me pokolebao Smile
Odgovori
Aman ljudi, imate radnju, kažete ocemo duvan sa kremom, oni naprave.
Imaju I svoju stalnu ponudu.

Ja sam svoju preporuku dao.

To što kod nas niko nije ušao u taj posao, svi znamo zašto...

Tako da pišite o aromama, probajte, prodiskutujte...
Trying to stay sane is a life time hobby Good
[-] Ovaj post su pohvalili:
  • pablo
Odgovori
@vukpavlovic74 nisam mixao ali trenutno nisam raspolozen za miksanje,imam jos uvek neke Journey Shake koje nisam smuckao a imam i dosta solo aroma ali nije mi trenutno do toga..
Elda arome po meni su bolje za miksanje nego solo,zato sto ja ne parim solo arome(stvar ukusa i izbora) vise volim mix nekoliko aroma i zato me vise privlace Elda premium(nisam probao) ali sam se cuo sa jednim od vlasnika radnje i rekao mi je da je neke smuckao pa cemo videti kad budu spremne za parenje..
Lepo je rekao @Guru a @Samac je pogodio u centar ali to je vec neka druga prica..

Odgovori
Svi duvanu su solo arome i extra su.

P Tobacco sam koristim, kod Beta sam probao USA Mix i jos jednu duvansku - SVE 3 su mi se svidele.

Ja retko parim solo duvan, jedino Cloud Tobacco koji je opet mix duvan, biskvit, custard i FA Desert ship.

Sebi pravim mixeve sa 3 minimum pa sve do 6 aroma, godinama.

Ove ELDA duvanske su u klasi VZ SC aroma, za nijansu slabije (manje potentne), po kvalitetu bih rekao da su ipak klasa iznad "domaćeg" Parliamenta (koji ne parim otkad mi je VZ potrošen).

Ako želite pomoć oko mix-a onoga što imate, pucajte, pomoći ću vam.

@pablo sam pisao iz glave recepte sa aromama koje je imao,ne verujem da je nešto loše bilo Wink
  • Oddy
Odgovori
Cuj lose,nego mi kad se nadjemo @Guru osvanemo zajedno a nadjemo se zbog opreme i pravljenja tecnosti a od pravljenja samo kad se rastajemo zapise recepte(zna znanje) i popricamo na pocetku o opremi dok popijemo kafu kod mene a onda.. [Slika: e2a4c5c43a60b16097c4b6d1c2d6bc10.jpg][Slika: eeb9e5e68b8b3dc862d0205078a296a0.jpg][Slika: 8594f9d87ed2e850312cdafd232afc91.jpg]

• Bolle, Guru, Pukan
Odgovori
Aaaaa kakva memorija, kakav dan, kakvo zezanje bas ovaj dan sa slike @pablo

Za recepte sam uvek tu, pravim nemoguće. Od ELDA imate i zasladjivac, to je ono što vam fali u voćnim i slatkim mixevima, tj ona nota commercial djuseva. 0.5 do 1%.
Odgovori
Imam ja jos slika ali su dan posle i nisu za javnost,znaci @Guru taj zasladjivac mi treba kad budem krenuo ponovo da miksam..

• Guru
Odgovori
Da da, to je ono što na je falilo Wink
Odgovori
Share

Idi na Forum:

Korisnika pregleda ovu temu: 2 Gost(a)