Ovaj forum koristi kolačiće (cookies)
Ovaj forum koristi kolačiće (cookies) za čuvanje vaših podataka prijave, ako ste registrovani, kao i podatke vaše poslednje posete, ukoliko niste registrovani. Kolačići (cookies) su mali tekstualni fajlovi koji se čuvaju na vašem računaru. Kolačići koje je postavio ovaj forum se mogu koristiti samo na ovoj internet lokaciji i ne predstavljaju bezbednosni rizik. Takođe, kolačići na ovom forumu prate određene teme koje ste pročitali, kao i kada ste ih poslednji put pročitali. Molimo Vas da potvrdite da li prihvatate ili odbijate ove kolačiće.

Kolačići će biti sačuvani u vašem pregledaču (browser), bez obzira na izbor, kako bi sprečio da vam se ovo pitanje ponovo postavi. Postavke kolačića možete u bilo kojem trenutku da promenite, koristeći link na dnu stranice.

Ocena Teme:
  • 0 Glasov(a) - 0 Prosečno
  • 1
  • 2
  • 3
  • 4
  • 5

Thread Contributor: vukpavlovic74DIY Mentol

Kopao sam po nekim starim tecnostima I naisao na jednu koja mi nikako nije legla, pa pomislim - dok nisam imamo moj smuckani mentol, ovakve tecnosti sam bacao...sad je samo pitanje koliko kapi da sipam u tank Smile
U drzavnim apotekama (apoteka Beograd) sam kupio pakovanje od 5 grama kristala mentola. Ne secam se cene al je bilo povoljno. Verovatno ima I u privatnim apotekama al nisam trazio.

Recept - 5 g mentolskih kristala staviti u bocicu od 10 ml I napuniti PG-om do vrha...ko nema zivaca da ceka da se samo rastopi I hoce da proba odmah, nek zagreje vodu I nek stavi bocicu u nju I par puta promuckati - par puta u vodu I to je sve...

Doziranje (subjektivno) - jedna kap rastvora na 5 ml tecnosti za umereno jak mentolski ukus

Nisam ljubitelj mentol ukusa al uz kiselo voce (visnja, malina, jagoda ako nije hemija...) ide odlicno. Iz nekog cudnog razloga nevidjeno ide uz dinju...
!!! Kod prehlada ova tecnost je nezaobilazna I neverovatno olaksava tegobe !!!
[-] Ovaj post su pohvalili:
  • Bolle, Oddy, Pukan
Odgovori
Share

Poruke U Ovoj Temi
DIY Mentol - od vukpavlovic74 - 20-04-2019, 12:20
RE: DIY Mentol - od Oddy - 20-04-2019, 12:29

Idi na Forum:

Korisnika pregleda ovu temu: 1 Gost(a)