Ovaj forum koristi kolačiće (cookies)
Ovaj forum koristi kolačiće (cookies) za čuvanje vaših podataka prijave, ako ste registrovani, kao i podatke vaše poslednje posete, ukoliko niste registrovani. Kolačići (cookies) su mali tekstualni fajlovi koji se čuvaju na vašem računaru. Kolačići koje je postavio ovaj forum se mogu koristiti samo na ovoj internet lokaciji i ne predstavljaju bezbednosni rizik. Takođe, kolačići na ovom forumu prate određene teme koje ste pročitali, kao i kada ste ih poslednji put pročitali. Molimo Vas da potvrdite da li prihvatate ili odbijate ove kolačiće.

Kolačići će biti sačuvani u vašem pregledaču (browser), bez obzira na izbor, kako bi sprečio da vam se ovo pitanje ponovo postavi. Postavke kolačića možete u bilo kojem trenutku da promenite, koristeći link na dnu stranice.

Ocena Teme:
  • 0 Glasov(a) - 0 Prosečno
  • 1
  • 2
  • 3
  • 4
  • 5

Thread Contributor: BigBudAroma shop

Nisam dugo nista pazario niti pratio sta se desava pa me zanima ima li neki normalan shop sa aromama. Prvenstveno me zanimaju original arome (konkretno Capella) a ne pretakanje i normalna cena postarine.
Vidim spominje se chefs flavors ili tako nesto ali slanje za Srbiju im je 15 funti sto mi ne pada na pamet da im dam.
Odgovori
Ja sam u poslednje vreme naručivao upravo sa chefsflavours. Svako malo imaju solidne popuste. Poslednji put kada sam naručio, popust je bio 30% na sve, plus besplatna poštarina.
Jedni su od retkih koji šalju FA arome za Srbiju. Ekipa koja vodi prodavnicu je preluda, u pozitivnom smislu i mislim da će kišobrandžije teško izdejstvovati zabranu slanja FA aroma za Srbiju, kao što su u masi ostalih online prodavnica. Ako i uspeju, Chefsi imaju iste prepakovane pod nazivom Flavour Creative.

Imaju grupu na FB-u i tamo konstantan kod sa popustom od 10%. Zamolili su da se kod ne širi dalje, nego da se ljudi pozovu u grupu. Grupa je "Chefs Flavours - The Kitchen".
Za one koji ne koriste FB, kod je "TheKitchen", (bez navodnika) i za porudžbinu od minimalno 10 funti popust je 10% osim za Divine, DIYorDIE, E-juice Makers, VHM, MIXT, Nick 'n' Mix.
Odgovori
Ја прекјуче наручио од њих, све шаљу, попуст важи, поштарина 5 фунти. Само од њих и наручујем. Е да, имао сам проблем са њиховим порезом, наплатили приликом чекирања корпе али после два мејла су рефундирали порез. Стварно су ок екипа, само од њих и наручујем.

Послато са IQ1019N уз помоћ палца
Odgovori
5 funti?
Na koju foru meni izlazi 15?
Odgovori
Вероватно са праћењем. Ја без тог праћења поручујем, досад свака пошиљка стигла.

Послато са IQ1019N уз помоћ палца
Odgovori
Ja nemam tu opciji vec samo sa pracenjem za 15funti.
Odgovori
Eventualno ako se nisi registrovao na njihovom sajtu pa da postoji mogućnost da ti izbacuje veće cene... Undecided
Odgovori
Fora je sto sam registrovan a dok sam bio "guest" imao sam 2 opcije za shipping. Sad I kad se izlogujem, opet imam samo shipping sa pracenjem.
Iscimacu ih pa cu videti o cemu se radi.
Odgovori
Pre par nedelja su podigli novi sajt koji izgleda još nije ispeglan, pa su verovatno mogući propusti i greške...
Odgovori
Мачевао сам се са њима преко недељу дана....додуше не само ја.....да убаце Србију у шипинг листу, а сад да испеглају тај њихов ВАТ за ван ЕУ. Сад решавам као што сам рекао са мејлом да скину ВАТ, што одмах ураде.

Послато са Леново К6-Ноте уз помоћ ножног палца!
Odgovori
Share

Idi na Forum:

Korisnika pregleda ovu temu: 1 Gost(a)