Ovaj forum koristi kolačiće (cookies)
Ovaj forum koristi kolačiće (cookies) za čuvanje vaših podataka prijave, ako ste registrovani, kao i podatke vaše poslednje posete, ukoliko niste registrovani. Kolačići (cookies) su mali tekstualni fajlovi koji se čuvaju na vašem računaru. Kolačići koje je postavio ovaj forum se mogu koristiti samo na ovoj internet lokaciji i ne predstavljaju bezbednosni rizik. Takođe, kolačići na ovom forumu prate određene teme koje ste pročitali, kao i kada ste ih poslednji put pročitali. Molimo Vas da potvrdite da li prihvatate ili odbijate ove kolačiće.

Kolačići će biti sačuvani u vašem pregledaču (browser), bez obzira na izbor, kako bi sprečio da vam se ovo pitanje ponovo postavi. Postavke kolačića možete u bilo kojem trenutku da promenite, koristeći link na dnu stranice.

Ocena Teme:
  • 0 Glasov(a) - 0 Prosečno
  • 1
  • 2
  • 3
  • 4
  • 5

Thread Contributor: mejdenAliexpress trgovina

[Slika: 5HdZhmo.jpg]
Jel ima neko pojma o čemu se ovde radi, sad sam napravio porudžbinu i reko da im pošaljem poruku, kad videh ovo!
Šta znači ovo gore send, jel trba da se klikne na to il šta, da otvaram dispute.
Odgovori
mislim da im drzis porudzbinu, tj rezervisao si, a nisi platio .. pa ti kazu plati pa saljemo, ako ne ... posle par dana skidamo rezervaciju.
Odgovori
Pa de držim kad mi skinuli pare sa računa. To sigurno ne.
Jel vidiš šta kažu you order, znači plaćeno.
Pa čim sam potvrdio, Ali mi skino novce i potvrdio mi porudžbinu mejlom.
Odgovori
aaa ok, obicno to salju kad drzis rezervaciju .. al posto si platio .. mozda neka greska, stvarno nisam imao slucaj da nesto platim i dobijem ovako nesto .. al slali su mi to kada sve odradim osim placanja .. onda ponistim i to je to.
Odgovori
Ne, vidi, mislim bezveze i ja naručujem stalno, i ovako nikad, ali vrlo verovatno je da je bilo ovo, nislim ako mi neodgovore sutra idem kod Alija, ali evo, ja platio i odmah u tom orderu krenuo da pišem poruku da mi spakuju u mali paket. I pošto je kod njih bilo 4sata ujutru ovu poruku je napisao robot, bot, poznato nam to, ja vratio poruku, zapretio sa diputom, i sve bile nepročitane, spavaju kinezi. Verujem da će u toku noći ili oko osam devet sutra ujutro da mi stigne poruka, od njih, sa verovatno varijantama za pakovanke, cenu, zbog zaprećenog disputom. To bi trebalo da bude to. Nema šta drugo, ako je Ali prihvatio uplatu, i sve je ok, nema razloga da bude drugačije. Čak i ako bude, imamo sredstva da se to reši, u našu korist, tako da laganica.
Odgovori
И како је завршено кад су Кинци дошли на посао?

Послато са Леново К6-Ноте уз помоћ ножног палца!
Odgovori
Poslali! Tačno kompjuter odgovorio automatski.
[-] Ovaj post su pohvalili:
  • badja007, Oddy
Odgovori
Ljudi izgleda ovih dana me oće pacijenti kinezi, i de ja nalazim ove prodavnice, neznam. Elem, šta se dešava, naručim ja pre neki dan kod Alija, prodavac ima 97,5%pozitivnih,vidi se na stanju da ima te robe 100komada.ok kažem ja, ajd da naručim. I naručim, pogledam imaju pet dana da pošalju paket, ok, prošlo tri ipo dana i ja jutros rešim da im pustim poruku i da pitam kad će da šalju, stiže mi odmah odgovor, izvinite ali sve je prodato, možete da izaberete nešto drugo iz naše radnje. Ja u čudu, kako bre nema kad mi Ali skinuo novac, roba ima na stanju a oni mi kažu sve prodato. Nije neka cifra 10$,al reko nemože to tako. Ja njima pišem ponovo kako možste da prodajete robu koju nemate, bla bla... a oni meni, pa ugasite porudžbinu ali kao razlog navedite other,. Tek me tad iznerviraše, ja ponovo pišem, reko nema šanse ima da otvaram dispute, ao oni ne nemoj molim te, nego ugasite porudžbinu ali navedite razlog other. Ma ja reko nema šanse ima da se ćeramo. Prošlo sat vremena, ja reko ajd da ugasim porudžbinu, to i uradim ali navedem razlog out of stock, posle minut Ali mi potvrdjuje, a posle još dva minuta stiže opet mejl od Alija i kaže da prodavac ne dozvoljava gašenje porudžbine, razlog zašto, prodavac napisao samo cc, ja kapiram da to znači da cokće, kao ccc,. Dok ja čitam taj mejl stiže mi mejl od Alija, jutros na jučerašnji datum kao order broj has been shiped, a to je ova porudžbina. Sve to stiže u četri minuta, a u prethodnom mejlu gde mi prodavnica ne dozvoljava gašenje porudžbine, Ali me šalje na prodavca da se dogovorimo, i pogledam vfeme extend za slanje i dalje ponovo odbrojava. Ja pošaljem poruku prodavcu, ali to je bilo već deset jutros, kod njih verovatno kasno, nije mi još odgovorio, nit sam dobio tn, vreme mi odbrojavalo, nije se videlo u orderu da su nešto uopšte poslali, a stigo mejl odma pošto sam ugasio porudžbinu. Čudno.! Imam još dan ipo i verovatno ujutru će stići neki odgovor, pa će da vidimo. Hehe, strašno.
Odgovori
Rešen i ovaj slučaj. Kinez u zadnjem satu, pred istek roka za slanje, poslao. Hehe, ja sam samo čekao da istekne rok i da otvaram dispute, samo mi nije još uvek jasno zašto mi je rekao da je sve rasprodato, to nerazumem. Mada ja sam imao sve adute na mojoj strani i kad bi otvorio disput, dovoljno bi bilo da Ali pročita poruke koje sam razmenio sa prodavcem.
  • badja007, Bolle, Oddy
Odgovori
[Slika: nCxSW2x.jpg]
Ovako izgleda kad ubodeš pravu prodavnicu na Aliju
  • Bolle, Oddy
Odgovori
Share

Idi na Forum:

Korisnika pregleda ovu temu: 1 Gost(a)