Ovaj forum koristi kolačiće (cookies)
Ovaj forum koristi kolačiće (cookies) za čuvanje vaših podataka prijave, ako ste registrovani, kao i podatke vaše poslednje posete, ukoliko niste registrovani. Kolačići (cookies) su mali tekstualni fajlovi koji se čuvaju na vašem računaru. Kolačići koje je postavio ovaj forum se mogu koristiti samo na ovoj internet lokaciji i ne predstavljaju bezbednosni rizik. Takođe, kolačići na ovom forumu prate određene teme koje ste pročitali, kao i kada ste ih poslednji put pročitali. Molimo Vas da potvrdite da li prihvatate ili odbijate ove kolačiće.

Kolačići će biti sačuvani u vašem pregledaču (browser), bez obzira na izbor, kako bi sprečio da vam se ovo pitanje ponovo postavi. Postavke kolačića možete u bilo kojem trenutku da promenite, koristeći link na dnu stranice.

Ocena Teme:
  • 0 Glasov(a) - 0 Prosečno
  • 1
  • 2
  • 3
  • 4
  • 5

Thread Contributor: kinkelŠta najviše smara kod vejpa?

Uživanje u vejpu je sigurno, ali ima li nesto što baš ne volite da radite u ovom hobiju?

Smara, kada mi tečnost na pola tanka promeni aromu i shvatim da mora da menjam vatu ..

Smara, kada pre odlaska na spavanje shvatim da su mi svi tankovi prazni Smile .. nema za jutarnju kafu ..

Smara, kada namotam savršeni grejač, a šrafovi baš neće da uhvate žicu...
[-] Ovaj post su pohvalili:
  • vukpavlovic74
Odgovori
Smara krš i konstantno gomilanje svega i svačega... Big Grin Sve sredim, za nedelju, dve opet krtog.
Smoke-free since 11 July 2014.
"Strasti slamaju i ono što je preostalo i ono što ne postoji..."
  • kinkel, vladimirkrstic
Odgovori
Smara me što trenutno imam 14 atomizera (bez preterivivanja) i 2,5 L tečnosti
A jako mi je teško da se ubedim da mi ne treba plavi Manta MTL RTA...
Pokušavam da navučem prijatelje ne bi li im ispoklanjao opremu ali svi me belo gledaju...onima kojima sam na silu poklonio, oprema skuplja prašinu u fiokama...u mojoj okolini apsolutno niko neće da pari
  • badja007, Vapoholic
Odgovori
Održavanje opreme, tj kad rešim da treba da perem atomizere. Rastavljanje u što više sastavnih delova, pranje, sušenje, sastavljanje. Undecided
Ovo je broj dva:
(12-06-2018, 20:27)Vapoholic Piše: Smara krš i konstantno gomilanje svega i svačega... [Slika: biggrin.png] Sve sredim, za nedelju, dve opet krtog.
Kada mi nestaje omiljene tečnosti, mrzi me novu da napravim, a pored toga znam da mora bar par nedelja da odleži kad se "umesi"...
  • kinkel, Vapoholic
Odgovori
Smara me kad me neko pita u vezi ecig i ja mu pola sata objasnjavam da bi me na kraju pitao nesto u stilu... " A dje se kupaš"
  • kinkel, Vapoholic
Odgovori
Ma treba biti flegma, ja sam bogami posle svega u životu zadnje dve godine flegma samo takav i neću da se nerviram a ima ludaka svuda, pa zamisli Betu kako je, kuku ne smem ni da pomislim kad vidim sta ga sve pitaju...

Послато са 8063 уз помоћ Тапатока
Odgovori
Nekada je ovo bilo smaranje .. vise ne [Slika: c416635a4f4b57c1b820eb8f561d5127.jpg]

Malo off (moram) .. Grejac samo opran (voda plus kriska limuna) .. bez žarenja[Slika: 8e2006ccd80805b8a2a87833ed5ce7ab.jpg]
  • Bolle, Draganchica, drako, Oddy, Vapoholic, vukpavlovic74
Odgovori
Smara i to .. odem na more i zaboravim punjac, pa moram da zickam od zene .. njen za mobilni, jer moj ima usb c kabl.
Odgovori
nista mi nije tesko koliko pravljenje tecnosti, e to je smorčina za medalju....pogotovo kad nemam ni bazu smixanu....a kad uzmem da napravim, zavrsim za pola sata jedno L razlicitih.....i onda opet sve u krug GRRRRR
  • kinkel, Pukan
Odgovori
Ja sam odavno u fazi "jaoooo moram da sipam tečnost"
Ostalo ne treba ni da spominjem

Послато са SM-J320FN уз помоћ Тапатока
  • NemaN, Oddy, Pukan, Vapoholic
Odgovori
Share

Idi na Forum:

Korisnika pregleda ovu temu: 2 Gost(a)