19-06-2018, 00:42
Poslednju cigaretu i to naravno Drinu bez filtera sam zapalio nekog avgusta 2012. nakon 21 godine pušačkog staža. A pušio od svoje 13. Od tad nisam zapalio. Nisam ni imao želju. Duvanski dim mi smrdi i to sam prvo sebi priznao.
A prestao sam da pušim kada sam osetio da majica mog sinčića, tada 10 meseci, smrdi na duvan! Poželeo sam da sam sebe osakatim! Posle toga, odmah sam kupio e-cigaretu.
Jedino šta mi je izazivalo zazubice je kada bi neko pored mene motao duvan. Ali uzmem i smotam mu par komada i mine me zazubice, uz ovacije kako dobro moram.
Jednom sam uzeo od žene dim iz Bonda iliRonhila i bilo je odvratno. I pre više od pola godine par "dimova" iz Iskosa da bih naterao drugara da uzme 1 vejp. To mi je bilo još odvratnije.
Duvan NIKAD VIŠE! Osim ako ću tako nekog navesti na paru!
Sent from my HUAWEI GRA-L09 using Tapatalk
A prestao sam da pušim kada sam osetio da majica mog sinčića, tada 10 meseci, smrdi na duvan! Poželeo sam da sam sebe osakatim! Posle toga, odmah sam kupio e-cigaretu.
Jedino šta mi je izazivalo zazubice je kada bi neko pored mene motao duvan. Ali uzmem i smotam mu par komada i mine me zazubice, uz ovacije kako dobro moram.
Jednom sam uzeo od žene dim iz Bonda iliRonhila i bilo je odvratno. I pre više od pola godine par "dimova" iz Iskosa da bih naterao drugara da uzme 1 vejp. To mi je bilo još odvratnije.
Duvan NIKAD VIŠE! Osim ako ću tako nekog navesti na paru!
Sent from my HUAWEI GRA-L09 using Tapatalk

Kapacitet: 26 mAh![[-]](http://forum.vejper.com/images/collapse.png)