Ovaj forum koristi kolačiće (cookies)
Ovaj forum koristi kolačiće (cookies) za čuvanje vaših podataka prijave, ako ste registrovani, kao i podatke vaše poslednje posete, ukoliko niste registrovani. Kolačići (cookies) su mali tekstualni fajlovi koji se čuvaju na vašem računaru. Kolačići koje je postavio ovaj forum se mogu koristiti samo na ovoj internet lokaciji i ne predstavljaju bezbednosni rizik. Takođe, kolačići na ovom forumu prate određene teme koje ste pročitali, kao i kada ste ih poslednji put pročitali. Molimo Vas da potvrdite da li prihvatate ili odbijate ove kolačiće.

Kolačići će biti sačuvani u vašem pregledaču (browser), bez obzira na izbor, kako bi sprečio da vam se ovo pitanje ponovo postavi. Postavke kolačića možete u bilo kojem trenutku da promenite, koristeći link na dnu stranice.

Ocena Teme:
  • 0 Glasov(a) - 0 Prosečno
  • 1
  • 2
  • 3
  • 4
  • 5

Thread Contributor: OddyInfo Koja 18650 baterija ima najveći kapacitet

Ajmo ovako...

Ja ne sedim pored punjaca ceo dan... da mogu da rotiram batke kad mi se kako cefne...
Da li imam ili nemam para da kupim 10 novih baterija je nebitno ... i da ih imam 50...
danas sam nosila torbu u koju ja mogu da stanem a ne 50 baterija... ali sutra cu mozda na adu i mozda uopste necu poneti torbu
2 slobodna dzepa... jedan za fon... drugi za mod... nemam mod sa 2 batke ... i sta sad ???

Po tebi ispada da treba da vucem jos 3 baterije sa sobom... da ih nosim u ruci ???
da plivam s njima ? ne razumem...

Hocu 1 mod... hocu u njemu bateriju koja ce da traje onoliko dugo koliko meni treba ... koju bateriju da uzmem ??? ( JEDNU bateriju )

Pa to je jedno od prvih pitanja koje pocetnik postavi... koji mod koji ati koju aromu koju batku...
hoce meni ova baterija da izdrzi dok sam na poslu... ako napunim ovo do vrha hocu li imati dovoljno tecnosti dok stignem kuci s posla i sl.

pocetnik nema 10 baterija... ima jednu il dve ... i njemu JESTE bitno koliko ce ta baterija da traje ...
Odgovori
Share

Poruke U Ovoj Temi
RE: Koja 18650 baterija ima najveći kapacitet - od Morgana - 18-06-2018, 14:14

Idi na Forum:

Korisnika pregleda ovu temu: 1 Gost(a)