Ovaj forum koristi kolačiće (cookies)
Ovaj forum koristi kolačiće (cookies) za čuvanje vaših podataka prijave, ako ste registrovani, kao i podatke vaše poslednje posete, ukoliko niste registrovani. Kolačići (cookies) su mali tekstualni fajlovi koji se čuvaju na vašem računaru. Kolačići koje je postavio ovaj forum se mogu koristiti samo na ovoj internet lokaciji i ne predstavljaju bezbednosni rizik. Takođe, kolačići na ovom forumu prate određene teme koje ste pročitali, kao i kada ste ih poslednji put pročitali. Molimo Vas da potvrdite da li prihvatate ili odbijate ove kolačiće.

Kolačići će biti sačuvani u vašem pregledaču (browser), bez obzira na izbor, kako bi sprečio da vam se ovo pitanje ponovo postavi. Postavke kolačića možete u bilo kojem trenutku da promenite, koristeći link na dnu stranice.

Ocena Teme:
  • 0 Glasov(a) - 0 Prosečno
  • 1
  • 2
  • 3
  • 4
  • 5

Thread Contributor: koksiPravljenje tecnosti prvi put bez predhodnog iskustva

Big Grin 
Cao ljudi, resio sam da zamenim duvan E-cigaretom a zbog manjih troskova sam bi pravio svoju tecnost ali jos uvek nemam iskustva u tome pa bi mi dobrodosao koji savet.

Pre svega da vam pokazem sta planiram da porucim vec sutra ili prekosutra (nakon jos malo istrazivanja i neke konsultacije) https://imgur.com/hdVMuD3
dakle umbrella CUBE e-cigareta
500ml PG-a
500ml VG-a
12ml Cuban cigar arome
100ml nikotinske baze (50mg) - planirao sam 100mg/ml ali mi se ne uklapa u budzet posto cu morati da kupim malo vec gotove tecnosti dok ova koju budem pravio ne sazri..

Ja tezim ka tome da napravim tecnost koja bi mi bila slicna regularnim cigarama (pallmall marllboro lucky i tako neke jace cigare) pa kako sam ja to zamislio nakon mog istrazivanja danas to bi izgledalo ovako pa neko neka me ispravi ako gresim a vrlo verovatno gresim negde
Big Grin https://imgur.com/TvkSFV5

Pa vi meni recite onako od oka da li je to nesto priblizno onome cemu ja tezim da napravim. Hvala svima unapred, pozdrav!
Odgovori
Share

Poruke U Ovoj Temi
Pravljenje tecnosti prvi put bez predhodnog iskustva - od koksi - 28-09-2020, 02:59

Idi na Forum:

Korisnika pregleda ovu temu: 1 Gost(a)