23-08-2019, 15:54
To su budalastine od tekstova., i svaki dugogodisnji Vejper ce uociti neku promenu na sebi a u vezi narusenog zdravlja vejpom.
Primera radi:
Ja sam hteo da umrem od cigara.
Nisam mogao ni da disem,stalno me nesto bolelo.,pluca,grlo,krajnici.,pa su mi lekari dali dijagnozu da ako ne prestanem sa pusenjem okoncacu ovaj zivot ubrzo.
Cirkulacija mi je bila nikakva,uvek mi je bilo hladno i poceo sam ozbiljno da se ladim.
Srce mi je stalno preskakalo i imao sam visoki pritisak.
Pa kupi tablete za cirkulaciju,pa za srce i pritisak..(pravi kosmar)..
I za nepoverovati
Cim sam prestao sa pusenjem sve tegobe nestale.,Od tada pa do dana danasnjeg tablete vise ne koristim.
Sta vise ova para mi prija i godi,pa mogu slobodno i da kazem da sada posle 5 godina od prestsnka pusenja bas pucam od zdravlja,
Kako to sada da sebi objasnim,.a ja ga bas preteram vejpom,.
Doduse sa 1mg po ml nikotina..ali trosim mnogo i bas prija..
A ako bude bilo tegoba uzrokovano samim vejpom promenicu i misljenje i korigovacu i svoj stav.
Do sada je tako
Super se osecam,. tako da sva ova istrazivanja za mene licno ne vazi..
Primera radi:
Ja sam hteo da umrem od cigara.
Nisam mogao ni da disem,stalno me nesto bolelo.,pluca,grlo,krajnici.,pa su mi lekari dali dijagnozu da ako ne prestanem sa pusenjem okoncacu ovaj zivot ubrzo.
Cirkulacija mi je bila nikakva,uvek mi je bilo hladno i poceo sam ozbiljno da se ladim.
Srce mi je stalno preskakalo i imao sam visoki pritisak.
Pa kupi tablete za cirkulaciju,pa za srce i pritisak..(pravi kosmar)..
I za nepoverovati
Cim sam prestao sa pusenjem sve tegobe nestale.,Od tada pa do dana danasnjeg tablete vise ne koristim.
Sta vise ova para mi prija i godi,pa mogu slobodno i da kazem da sada posle 5 godina od prestsnka pusenja bas pucam od zdravlja,
Kako to sada da sebi objasnim,.a ja ga bas preteram vejpom,.
Doduse sa 1mg po ml nikotina..ali trosim mnogo i bas prija..
A ako bude bilo tegoba uzrokovano samim vejpom promenicu i misljenje i korigovacu i svoj stav.
Do sada je tako
Super se osecam,. tako da sva ova istrazivanja za mene licno ne vazi..

Kapacitet: 98 mAh![[-]](http://forum.vejper.com/images/collapse.png)