21-08-2019, 10:32
(21-08-2019, 09:31)vukpavlovic74 Piše: Ok, neću više da izazivam paniku i medijske napade na MNOGO zdraviju alternativu...
Korisnik si e-ciga godinama, verujem da imaš solidnu količinu znanja i da si do sada pročitao hrpu tekstova.
Kada neko sa takvim znanjem i iskustvom, u temi "negiranje medijskih dezinformacija" ostavi linkove, bez demanta sa zabrinutim komentarom, to ima određenu težinu.
Činjenica je da većina neće dublje zalaziti u sam tekst, kao ni u istraživanje i detaljnije čitati, nego će preleteti pogledom, skontati da je nešto loše i u kombinaciji sa tvojim komentarom se nepotrebno zabrinuti i napraviti u glavi veći haos on onog što cela stvar zaista jeste.
Zbog ovog sam osetio potrebu da napišem nešto i napisao sam odgovor u formi u kojoj je. Odvojio sam pola sata da ostavim svoje mišljenje, na koje se može dalje polemisati. Iz, meni nepoznatog razloga, koliko vidim, ti si se nadurio i uz ironičan komentar stavio do znanja da napuštaš svaki dalji razgovor o temi koju si započeo.
Ako treba da se izvinim jer sam te nečim povredio, ili sam negde pogrešio, reci. Kontam da smo odrasli ljudi.

Kapacitet: 1,017 mAh![[-]](http://forum.vejper.com/images/collapse.png)