Ovaj forum koristi kolačiće (cookies)
Ovaj forum koristi kolačiće (cookies) za čuvanje vaših podataka prijave, ako ste registrovani, kao i podatke vaše poslednje posete, ukoliko niste registrovani. Kolačići (cookies) su mali tekstualni fajlovi koji se čuvaju na vašem računaru. Kolačići koje je postavio ovaj forum se mogu koristiti samo na ovoj internet lokaciji i ne predstavljaju bezbednosni rizik. Takođe, kolačići na ovom forumu prate određene teme koje ste pročitali, kao i kada ste ih poslednji put pročitali. Molimo Vas da potvrdite da li prihvatate ili odbijate ove kolačiće.

Kolačići će biti sačuvani u vašem pregledaču (browser), bez obzira na izbor, kako bi sprečio da vam se ovo pitanje ponovo postavi. Postavke kolačića možete u bilo kojem trenutku da promenite, koristeći link na dnu stranice.

Ocena Teme:
  • 0 Glasov(a) - 0 Prosečno
  • 1
  • 2
  • 3
  • 4
  • 5

Thread Contributor: VapoholicInfo Elektronske cigarete i zdravlje - negiranje medijskih dezinformacija

(21-08-2019, 09:31)vukpavlovic74 Piše: Ok, neću više da izazivam paniku i medijske napade na MNOGO zdraviju alternativu...

Rolleyes

Korisnik si e-ciga godinama, verujem da imaš solidnu količinu znanja i da si do sada pročitao hrpu tekstova.
Kada neko sa takvim znanjem i iskustvom, u temi "negiranje medijskih dezinformacija" ostavi linkove, bez demanta sa zabrinutim komentarom, to ima određenu težinu.
Činjenica je da većina neće dublje zalaziti u sam tekst, kao ni u istraživanje i detaljnije čitati, nego će preleteti pogledom, skontati da je nešto loše i u kombinaciji sa tvojim komentarom se nepotrebno zabrinuti i napraviti u glavi veći haos on onog što cela stvar zaista jeste.
Zbog ovog sam osetio potrebu da napišem nešto i napisao sam odgovor u formi u kojoj je. Odvojio sam pola sata da ostavim svoje mišljenje, na koje se može dalje polemisati. Iz, meni nepoznatog razloga, koliko vidim, ti si se nadurio i uz ironičan komentar stavio do znanja da napuštaš svaki dalji razgovor o temi koju si započeo.
Ako treba da se izvinim jer sam te nečim povredio, ili sam negde pogrešio, reci. Kontam da smo odrasli ljudi.
Odgovori
Share

Poruke U Ovoj Temi
RE: Elektronske cigarete i zdravlje - negiranje medijskih dezinformacija - od Oddy - 21-08-2019, 10:32

Idi na Forum:

Korisnika pregleda ovu temu: 1 Gost(a)