20-07-2019, 22:43
Ne kapiram, al ako ima neko da mi objasni o čemu se radi, bilo bi super. Naime pored par armoura ja rešim da pazarim još jedan, i pošto Vaporesso nema svoju prodavnicu na Aliju, ja nadjem neku, dobra, prodali 800inešto komada i vidim ima još i dobra cena. Po ranijen iskustvu lošem, ja reko da prvo kontaktiram prodavca da ga pitam šta me zanima. Ja to i uradim, pitam ja njih kineze, dal može ovo pa još jednu poruku dal može ono, i kažem im da hoću da naručim. I čekam ja prodje dan, prodje drugi dan oni ne odgovaraju, cena bila mislim 25-6$ i ja to stavim u korpu, i ništa čekam prvo da mi odgovore, da mi potvrde dal ima, dali sve to može što sam ih pitao i mislim se kad odgovore ja odmah plaćam. Prošlo tako tri dana, nema odgovora meni čudno, i stvarno jeste čudno, tri dana prošlo a oni kao nisu videli poruke. Ok, ništa, reko čekam fpk ne odgovore i danas bezveze odem u korpu, i kad vidim, hahaha, cena sa 25-6$ skočila na 56-7$,za armour, čist bez atomizera. I nemogu da verujem o čemu se radi.? Evo još uvek se pitam šta je fora, mislim kinezi katastrofa.!??

Kapacitet: 268 mAh![[-]](http://forum.vejper.com/images/collapse.png)