11-06-2019, 16:38
Evo, tamo neko krdo intelektualaca (to bre ko nas SANU) nadiglo prasinu oko cimeta, a ja ga stavljam u omiljeni mix.
Sav se preznojih...e, a studija je pod urnebesnim imenom (ako i sami kapiraju znacenje) i veoma "interesantna" za nas svet, nasu community
. Dobro, ipak su to placeni, tj "zakupljeni termini".
"Modeling Cardiovascular Risks of E-Cigarettes With Human-Induced Pluripotent Stem Cell–Derived Endothelial Cells"
...sto veca egzibicija sa imenom i stvorati paniku...samo kome?
Mada, ima na ovim prostorima pojedinih koji konstantno trune o nekim GDP, BDP...MMF...mozda oni kapiraju. OK, sto se mene tice moram u WC...LOL...odosmo svi, odrodismo se od rodjenog jezika, ali to je druga tema.
Da se ja vratim ovim glasovitim ucenjacima i njihovom baljezganju.
Naglaseno je da su arome sa cimetom, odnosno da bi mogle biti veoma opasne po nase srce, ali i nikotin je ponovo umesan...mada je FDU progurala upravo proizvode sa bas koncentrovanim nikotinom.
Dobili su odgovor:
"Drinking coffee has the same effect, only greater and longer lasting (as does watching a dramatic football match)."
Opsirnije u clanku:
"‘Flawed’ Study Suggests Some E-Liquid Flavourings MAY Effect the Heart"
Sav se preznojih...e, a studija je pod urnebesnim imenom (ako i sami kapiraju znacenje) i veoma "interesantna" za nas svet, nasu community
. Dobro, ipak su to placeni, tj "zakupljeni termini"."Modeling Cardiovascular Risks of E-Cigarettes With Human-Induced Pluripotent Stem Cell–Derived Endothelial Cells"
...sto veca egzibicija sa imenom i stvorati paniku...samo kome?
Mada, ima na ovim prostorima pojedinih koji konstantno trune o nekim GDP, BDP...MMF...mozda oni kapiraju. OK, sto se mene tice moram u WC...LOL...odosmo svi, odrodismo se od rodjenog jezika, ali to je druga tema.
Da se ja vratim ovim glasovitim ucenjacima i njihovom baljezganju.
Naglaseno je da su arome sa cimetom, odnosno da bi mogle biti veoma opasne po nase srce, ali i nikotin je ponovo umesan...mada je FDU progurala upravo proizvode sa bas koncentrovanim nikotinom.
Dobili su odgovor:
"Drinking coffee has the same effect, only greater and longer lasting (as does watching a dramatic football match)."
Opsirnije u clanku:
"‘Flawed’ Study Suggests Some E-Liquid Flavourings MAY Effect the Heart"

Kapacitet: 684 mAh![[-]](http://forum.vejper.com/images/collapse.png)