Ovaj forum koristi kolačiće (cookies)
Ovaj forum koristi kolačiće (cookies) za čuvanje vaših podataka prijave, ako ste registrovani, kao i podatke vaše poslednje posete, ukoliko niste registrovani. Kolačići (cookies) su mali tekstualni fajlovi koji se čuvaju na vašem računaru. Kolačići koje je postavio ovaj forum se mogu koristiti samo na ovoj internet lokaciji i ne predstavljaju bezbednosni rizik. Takođe, kolačići na ovom forumu prate određene teme koje ste pročitali, kao i kada ste ih poslednji put pročitali. Molimo Vas da potvrdite da li prihvatate ili odbijate ove kolačiće.

Kolačići će biti sačuvani u vašem pregledaču (browser), bez obzira na izbor, kako bi sprečio da vam se ovo pitanje ponovo postavi. Postavke kolačića možete u bilo kojem trenutku da promenite, koristeći link na dnu stranice.

Ocena Teme:
  • 1 Glasov(a) - 5 Prosečno
  • 1
  • 2
  • 3
  • 4
  • 5

Thread Contributor: badja007Prirodna Medicina - Recepti

[Slika: plusone-1.gif]

Taj pakao mi je poznat! Ko je to prosao, pakao ce mu biti limunada...ako mu zapadne Smile.
Klinac mi ima devet ipo godina. Problem standardni....imunitet!
Malo, malo pa zaglavi. Odes kod lekara i po difoltu ti uvali antibiotik. Jedno izlecis/ode, drugo se nakalemi/dodje. Tako smo bili u masini svaki j* mesec nedelju ili dve. Prolupali smo! Pocne covek da se brine, zdere...gde je greska.

Slucajno naletim na skolskog posle xy godina, a on farmakolog. Rec po rec i dodjemo na temu antibiotika. Kaze batali to...nisu vise to te vrednosti i da ce suvisno gutanje tih, ajde "lekova" mozda kasnije imati posledice. Mozda ce, kada odraste, doci u situaciju da su mu potrebni, a nece reagovati.

Ljudi, nije sala...nije me ni sramota, ali bilo je momenata kada se osecas bespomocnim, kada gledas dete i ne znas sta da radis vise, a ono se muci...zaplaces...pokidas se.

Krenuli smo dalje u zivot bez tih "staka" koje beli mantili uvale cim im dodirnes kvaku. Beli matili vise nisu beli. Prljavoi su do srzi (ima izuzetaka) i u bojama farmakoloske mafije koja im da neku bedu od nadoknade.

Nista preko noci, ali postepeno se sve to regulisalo i Bogu hvala danas je OK, naravno da se povremeno razboli, pokupi nesto u skoli, ali to vise nije mucenje kao pre.

Naravno da smo upraznjavali prirodnu i babsku medicinu.

Koliko je sve suludo i koliko se sve oslanja na hemiju. Pre par godina dobije osip po nogama. Odvedemo ga kod dermatologa. Ona uzme uzorak i prepise neke kortizone i kortiko steroide...masti. Ja pitam iz kog razloga, a pre rezultata, kaze preventive radi. Pitao sam je da li da ga potopim u rastvor hipermangana...rekla mi je da je to prevazidjeno.

Bio je crven od hipermangana par dana, ali sve se sasusilo i povuklo. Eto koliko je hipermangan prevazidjen...kao i soda bikarbona!
[-] Ovaj post su pohvalili:
  • badja007, vukpavlovic74
Odgovori
Share

Poruke U Ovoj Temi
Prirodna Medicina - Recepti - od badja007 - 13-05-2019, 10:29
Prirodna Medicina - Recepti - od badja007 - 13-05-2019, 11:38
RE: Prirodna Medicina - Recepti - od Samac - 13-05-2019, 15:56
RE: Prirodna Medicina - Recepti - od Estariol - 13-05-2019, 17:10
RE: Prirodna Medicina - Recepti - od Samac - 13-05-2019, 19:03
Prirodna Medicina - Recepti - od badja007 - 31-05-2019, 07:32
Prirodna Medicina - Recepti - od badja007 - 31-05-2019, 08:41