10-05-2019, 13:58
Na ovom mom para zaista nije ni šuplja ni prazna...e sad ima li to veze s tim što je original ili što je nano verzija, pojma nemam...postavio bih video kakvu paru baca al ne znam da postavim video koji nije na youtube-u
Istini za volju original KFL nisam ni video a kamoli probao, tako da sam se malo zaleteo sa izjavom ( ponelo me oduševljenje
)
Sećam se da sam svojevremno pitao kolegu sa foruma koje atomizere koristi obzirom da je imao zamerku na većinu MTL atija koje sam u to vreme koristio i reče čovek KFL i Byka Nano V6. Bilo je to pre podosta godina, sad se sigurno promenila sitacija al eto, zapamtio sam tu prepisku...nešto se razmišljam možda je ovo primarno bio njegov ati
Kinkel ima original 7 i stvarno je vrhunski ati ali ima malo veću komoru i mora malo da se pojača snaga npr 11 W
Što se vlažnosti/prenatapanja tiče odmah mi se učinilo da to može biti problem pa sam ostavio malo duže brkove na grejaču od 2,5 mm, lepo napunio komoru i sad natapa baš kako treba
Istini za volju original KFL nisam ni video a kamoli probao, tako da sam se malo zaleteo sa izjavom ( ponelo me oduševljenje
)Sećam se da sam svojevremno pitao kolegu sa foruma koje atomizere koristi obzirom da je imao zamerku na većinu MTL atija koje sam u to vreme koristio i reče čovek KFL i Byka Nano V6. Bilo je to pre podosta godina, sad se sigurno promenila sitacija al eto, zapamtio sam tu prepisku...nešto se razmišljam možda je ovo primarno bio njegov ati
Kinkel ima original 7 i stvarno je vrhunski ati ali ima malo veću komoru i mora malo da se pojača snaga npr 11 W
Što se vlažnosti/prenatapanja tiče odmah mi se učinilo da to može biti problem pa sam ostavio malo duže brkove na grejaču od 2,5 mm, lepo napunio komoru i sad natapa baš kako treba

Kapacitet: 432 mAh![[-]](http://forum.vejper.com/images/collapse.png)