Ovaj forum koristi kolačiće (cookies)
Ovaj forum koristi kolačiće (cookies) za čuvanje vaših podataka prijave, ako ste registrovani, kao i podatke vaše poslednje posete, ukoliko niste registrovani. Kolačići (cookies) su mali tekstualni fajlovi koji se čuvaju na vašem računaru. Kolačići koje je postavio ovaj forum se mogu koristiti samo na ovoj internet lokaciji i ne predstavljaju bezbednosni rizik. Takođe, kolačići na ovom forumu prate određene teme koje ste pročitali, kao i kada ste ih poslednji put pročitali. Molimo Vas da potvrdite da li prihvatate ili odbijate ove kolačiće.

Kolačići će biti sačuvani u vašem pregledaču (browser), bez obzira na izbor, kako bi sprečio da vam se ovo pitanje ponovo postavi. Postavke kolačića možete u bilo kojem trenutku da promenite, koristeći link na dnu stranice.

Ocena Teme:
  • 0 Glasov(a) - 0 Prosečno
  • 1
  • 2
  • 3
  • 4
  • 5

Thread Contributor: vukpavlovic74Review Coppervape Ubertoot UTA 2

Gumice su crvene (ako to ima ikakve veze) i po mom misljenju odlicne. Secam se, da je pre nego sto sam usao u shtos sa njim, hteo da pusti po koju kap na AFC prstenu a razlog je to sto se vata obilno natapa i ako se podesi premala snaga ume da curne. To je davno prestalo da mi se desava (jos sa starom verzijom) kad sam nasao pravi odnos izmedju kolicine vate i podesene snage (W). U zadnjih par godina ga koristim sa istim ribbon-om na istoj snazi i nema nikakvih iznenadjenja.
Sto se tice wick-ovanja (provlacenja vate kroz grejac i komoru) postoji vrlo jednostavan nacin koji uvek pali i zahteva minimum iskustva. To se izvodi tako sto se vata provuce kroz oba manja proreza (fotke sa ukvapers).

[Slika: uta1.jpg]

[Slika: uta2.jpg]

Ostali nacini su zahtevniji a narocito postupak kad se vata uopste ne provlaci. Zahtevniji u smislu da je potrebno par pokusaja i pogresaka ali nista sto iole iskusan vejper ne bi resio u roku od sat-dva (maksimum).
Ja ga uglavnom ovako wick-ujem pa u to ime da priupitam ima li neko ideju kako da namotam ovalan (elipsoidan) grejac da bi mogao da provucem traku Muji vate bez uvrtanja? Precnik bi trebao da bude kao krug 2,5 i 3 mm...

[Slika: WrGLUg1.jpg]
[-] Ovaj post su pohvalili:
  • Bolle, kinkel, Milanez, Samac
Odgovori
Share

Poruke U Ovoj Temi
Coppervape Ubertoot UTA 2 - od vukpavlovic74 - 08-05-2019, 13:40
RE: Coppervape Ubertoot UTA 2 - od Oddy - 08-05-2019, 14:13
RE: Coppervape Ubertoot UTA 2 - od Oddy - 08-05-2019, 23:27
RE: Coppervape Ubertoot UTA 2 - od vukpavlovic74 - 09-05-2019, 00:09
RE: Coppervape Ubertoot UTA 2 - od Estariol - 09-05-2019, 16:55
RE: Coppervape Ubertoot UTA 2 - od ezgeta - 09-05-2019, 17:24