Ovaj forum koristi kolačiće (cookies)
Ovaj forum koristi kolačiće (cookies) za čuvanje vaših podataka prijave, ako ste registrovani, kao i podatke vaše poslednje posete, ukoliko niste registrovani. Kolačići (cookies) su mali tekstualni fajlovi koji se čuvaju na vašem računaru. Kolačići koje je postavio ovaj forum se mogu koristiti samo na ovoj internet lokaciji i ne predstavljaju bezbednosni rizik. Takođe, kolačići na ovom forumu prate određene teme koje ste pročitali, kao i kada ste ih poslednji put pročitali. Molimo Vas da potvrdite da li prihvatate ili odbijate ove kolačiće.

Kolačići će biti sačuvani u vašem pregledaču (browser), bez obzira na izbor, kako bi sprečio da vam se ovo pitanje ponovo postavi. Postavke kolačića možete u bilo kojem trenutku da promenite, koristeći link na dnu stranice.

Ocena Teme:
  • 0 Glasov(a) - 0 Prosečno
  • 1
  • 2
  • 3
  • 4
  • 5

Thread Contributor: vukpavlovic74Najbolja kartica za E kupovinu?

Predpostavljam da pitaš za devizni račun zbog internet plaćanja i za što zaštićeniji način.
Ne znam kakva je trenutna situacija, ali nekada daaaaaavno kada sam pravio karticu za online plaćanja, najbolja opcija je bila Intesa.
Otvore ti dva devizna računa. Jedan je vezan isključivo za karticu, a kartica koju dobiješ je bila VISA.
Otvarali su 2 računa iz sigurnosnih razloga. Jedan je služio da na njemu stoje devize, sa kojeg prevlačiš na ovaj drugi, koji je vezan za karticu, kada planiraš da plaćaš.
Mesečno održavanje 0 dinara.
Nije neophodno da imaš dinarski račun u banci.
Sajt im je ok, a ni mobilna aplikacija nije loša. Sve je pregledno i radi bez problema.

I dalje koristim ovu karticu, iako imam dinarski račun u istoj banci i za njega vezanu VISA karticu sa kojom mogu da kupujem online, ali baš i ne bih Big Grin
Preko sajta lepo prebacim sa dinarskog dinare na devizni u ojre i onda sa tog na karticu koliko mi treba.
[-] Ovaj post su pohvalili:
  • vukpavlovic74
Odgovori
Share

Poruke U Ovoj Temi
RE: Najbolja kartica za E kupovinu? - od Oddy - 21-04-2019, 21:04
Najbolja kartica za E kupovinu? - od pablo - 22-04-2019, 12:00
Najbolja kartica za E kupovinu? - od BobanNB - 22-04-2019, 21:53

Idi na Forum:

Korisnika pregleda ovu temu: 1 Gost(a)