Не користим тај дугачки, јер сувише конденза заврши у устима и мислим да пуно изгуби ароме на дужини њега......разбушио оне кратке на 4 мм а имам и "шортије" на њима па како који ухватим.
Пааааа минике користим зато што су једноставни за поствљање грејача и очас посла га допуним а дају ми оно право тесан ваздух без икаквих редуцира и мамудија......еееееех ружа, кад будали легне шамар
мало је отворенија за мој укус али арома је та која надмаши све њене мане, што се мене тиче.......јел сам прескочио нешто?
Прескочио сам грејаче.....од 6 до 8 намотаја на 2 или 2,5 мм кантал 0,3 (28г оних мамудија).....углавном од 1,02 до 1,25 ома.
Отвор ваздуха на миники на оној највећој, а вати од 7,5 до 9,5.....како кад.
@Oddy јел ти то маторог магарца хоћеш да научиш писању.....а који је у 6. разреду ишао на поправни из српскохрватског језика....да не буде забуне, онда се тако звао тај предмет, за ове млађе генерације ко незна
Послато са IQ1019N уз помоћ палца
Пааааа минике користим зато што су једноставни за поствљање грејача и очас посла га допуним а дају ми оно право тесан ваздух без икаквих редуцира и мамудија......еееееех ружа, кад будали легне шамар
мало је отворенија за мој укус али арома је та која надмаши све њене мане, што се мене тиче.......јел сам прескочио нешто?Прескочио сам грејаче.....од 6 до 8 намотаја на 2 или 2,5 мм кантал 0,3 (28г оних мамудија).....углавном од 1,02 до 1,25 ома.
Отвор ваздуха на миники на оној највећој, а вати од 7,5 до 9,5.....како кад.
@Oddy јел ти то маторог магарца хоћеш да научиш писању.....а који је у 6. разреду ишао на поправни из српскохрватског језика....да не буде забуне, онда се тако звао тај предмет, за ове млађе генерације ко незна

Послато са IQ1019N уз помоћ палца

Kapacitet: 196 mAh![[-]](http://forum.vejper.com/images/collapse.png)