05-11-2018, 12:15
Ja se sve nadam da će se NKON "resetovati" na stare vrednosti i cene slanja paketa. Imali su već ovakvih ispada pa su se popravljali. Opet, sa njima je u posledenje vreme, pre ovog "poskupljenja" bio problem jer su vraćani paketi tokom transporta, što je verovatno i razlog prelaska na "skuplju tarifu" i druge kurire.
Sa Alisexpressa sam jednom naručio 18350 i sve je bilo ok. Koliko sam ih testirao i koristio, to je to. Isto tako znam da neke firme, poput Vapcell-a imaju svoje prodavnice na Aliju i trebalo bi da je isto sve ok. E sad, cena iako nešto povoljnija i dalje nije ni blizu NKON-u.
Na žalost, koliko znam, u Evropi nema ništa poput illumn.com, lightningvapes.com, imrbatteries.com, ili liionwholesale.com. Svuda su cene solidno jake, plus kada se na to sve doda poštarina i carina...ne isplati se.
Sreća pa sam se snadbeo dok je NKON još funkcionisao normalno
Sa Alisexpressa sam jednom naručio 18350 i sve je bilo ok. Koliko sam ih testirao i koristio, to je to. Isto tako znam da neke firme, poput Vapcell-a imaju svoje prodavnice na Aliju i trebalo bi da je isto sve ok. E sad, cena iako nešto povoljnija i dalje nije ni blizu NKON-u.
Na žalost, koliko znam, u Evropi nema ništa poput illumn.com, lightningvapes.com, imrbatteries.com, ili liionwholesale.com. Svuda su cene solidno jake, plus kada se na to sve doda poštarina i carina...ne isplati se.
Sreća pa sam se snadbeo dok je NKON još funkcionisao normalno

Kapacitet: 1,017 mAh![[-]](http://forum.vejper.com/images/collapse.png)