24-07-2018, 10:26
Veruj mi da sam potpuno svestan da dve rupe od 1,2 mm nisu isto kao jedna od 2,4 mm (nažalost u mladosti sam se dosta mlatio sa matematikom
)...jedini razlog zašto mi se učinilo da je to dosta vazduha je upravo gorepomenuti G bell V2 koji ima samo jednu rupu prečnika 1mm
Na kraju krajeva ako kažeš da nije previše vazduha, apsolutno ti verujem na reč jer pojma nemam o Genesis atijima...
Da li misliš da vredi uzeti G Bell, obzirom da svi imaju popriličan radni staž (sve primerke koje sam mogao da pazarim nisam mogao da vidim, tj nijedan nije bio bliže od 100-tinak km) ? Što se kvaliteta pare tiče, vidim da se mnogi kunu u njega...
Sad samo da sačekam da stigne tvoj primerak ReGen-a, da nam preneseš utiske i ako je sve ok da ga pazarim...
Hvala puno za savete
)...jedini razlog zašto mi se učinilo da je to dosta vazduha je upravo gorepomenuti G bell V2 koji ima samo jednu rupu prečnika 1mmNa kraju krajeva ako kažeš da nije previše vazduha, apsolutno ti verujem na reč jer pojma nemam o Genesis atijima...
Da li misliš da vredi uzeti G Bell, obzirom da svi imaju popriličan radni staž (sve primerke koje sam mogao da pazarim nisam mogao da vidim, tj nijedan nije bio bliže od 100-tinak km) ? Što se kvaliteta pare tiče, vidim da se mnogi kunu u njega...
Sad samo da sačekam da stigne tvoj primerak ReGen-a, da nam preneseš utiske i ako je sve ok da ga pazarim...
Hvala puno za savete

Kapacitet: 432 mAh![[-]](http://forum.vejper.com/images/collapse.png)