Vuce - niko nije ostavio analogne sa 2,3 4 pa ni 9 mg nikotina...
Pocela sam sa 18 mg nikotina ... doduse kratko... i ubrzo presla na 16... mesecima sam tako... nije poenta price da smanjujes nikotin vec da ostavis analogne...
Cim ti pusis ... pa makar i povremeno ti se nisi pronasao u parenju... pitanje je ZASTO ?
e kad to budes znao... vise neces imati problem sa analognima...
Da se razumemo - ma koliko koristio elektronske dok palis analognu ti si POCETNIK...
Dakle obrati paznju na textove koje se odnose na pocetnike jer ce ti samo to pomoci da shvatis sta je to sto ti predstavlja problem da ostavis analogne...
Prvo i osnovno je pronaci ono sto ti odgovara i od opreme i od tecniosti... moras imati osecaj da PUSIS dok PARIS
DTL atomizeri driperi - to NIJE za pocetnika....
nisam pratila tvoje postove i ne znam sta od opreme koristis... ali treba ti mtl definitivno...
pa ja i sad koristim mtl uz kafu... na stanici poslu... ili kad me smori bacanje oblaka a obozavam dripere... ( a mnogi su se i zadrzali na mtl da se razumemo )
nije poenta u kolicini oblaka vec da ostavis analogne
NIKO nije ostavio analogne sa vockicama i kremicima... ustvari znam samo jednu jedinu osobu kojoj je to poslo za rukom...
svi mi smo poceli sa nekim duvanima... tecnost MORA biti slicnog ukusa kao analogne koje koristis ... jer samo tako moze da ih zameni...
apsolutno je nebitno sta drugi oko tebe pare... i da li je ta tecnost IN ili nije... bitno je da ti sebe nadjes u tome
Prva tecnost koju sam koristila bila je - dekangov usa mix... parila sam je nekih mesec dana... i nikad vise ... odvratna mi je ALI tada sam sebe nasla u njoj ... i cisto da znas da sam dugoooooooo parila duvane pre nego sam i pomislila da bih mogla da parim neku vocku i sl. ... Mislim realno ko jos pusi krusku ili puding od vanile sa keksom ... hihihihihh
Nikotin... cim pomislis da bi zapalio analognu koristis malo nikotina... potrebno je da prodje izvestan period (koji cak moze da traje mesecima ) pre nego spustis nikotin na samo malo manje od onog sto trenutno koristis... duzina tog perioda i kolicina spustanja nikotina zavisi od osobe do osobe... prati svoje licne potrebe a ne price drugih ljudi... prosle god sam se npr. spustila na 1 mg pa posle koji mesec vratila na 3 ... sad parim na 2... uglavnom... jer kad preteram ponekad u toku jednog dana koristim i 0 ... SVE je stvar licnih potreba...
Vecina vejpera sad koristi vecinski VG ALI to ne znaci da i ti moras... da i tebi tako odgovara... kad sam ja pocela svi su koristili vecinski PG ... prosto duvani i idu tako... meni licno pg ne prija... nikad nije... kad su svi koristili vecinski PG ja sam vecinski VG jer je mENI tako odgovaralo...
PROSTO - pronadji ono sto TEBI odgovara... Pronadji i opremu i tecnost ( ukus arome, odnos PG / VG, kolicinu nikotina ) koje mogu da ti ZAMENE analogne... i tvoj problem ce biti resen...
::::::::::::::::::::::::::::::::::::::::::::::::::::::::::::::::::::::::::::::::::::::::::::::
Od trenutka kada sam pronasla sebe u vejpu samo jednom sam zapalila analognu...i to posle ko zna koliko vremena.... doneo drugar sarajevsku drinu koju sam stvarno nekad volela ... i ja zapalila.... ODVRATNO... taj smek u ustima... koji se prosto lepi za jezik... bljakkkkkkkkk... to je bukvalno osecaj koji bilo koji vejper ima kad zapali analognu
otrcala sam u kupatilo da ribam zube ... i jezik hihhhhhhhhhhhihihihihihihi
auuu al sam se raspisala....