Trying to stay sane is a life time hobby
|
|
26-06-2019, 11:25
moj je u tranzitu
.. ocekuje se uskoro
03-07-2019, 11:05
415 radi k'o bombona
![]() Insert sa 3 rupice ![]()
04-07-2019, 08:00
Posto je AFC prsten labav (stavi u deblji gumicu nekada), vratio sam nazad standardni pin sa jednom okruglom rupicom (ispod 2mm je).
Sada AFC ne igra skoro nikakvu ulogu osim ako se ne zatvori do kraja - ali je sada cug ipak bolji, pravi tesan MTL. Volim tesno ujutru, sta da radim
06-07-2019, 16:10
.. sta reci!?
.. klon je vise-manje ok. (sa ft) Minus - Ostre ivice koje seku gumice ko lude, sreca imam dobrih silikonskih pa sam zamenio kriticne. Fals vazduh , nije strasno, ali je prisutan. Slabije hvata "klasicne" duvane, ostalo ok. Plus - lak setap, izmenjivi centralni pinovi (onaj sa 4 rupe mi najviše prija. Previse uzak onaj sa jednom rupom, a onaj sa jajastim otvorom .. presiroko. lako dosipanje tečnosti i kontrola tecnosti. Za sada ne curi. Para .. meni lici na drawa .. pomalo supljikava. Generalno - lepo iskustvo, nije wow, wow .. al je sasvim ok za celodnevni uzitak.
08-07-2019, 15:14
Ovaj moj je skroz rastelovan dole oko baze, mora se zavrne malo jače a stigao mi jos jedan.
Konteola vazduha je katastrofa, mora zamena gumica za deblje inače klizi kako želi. Para je dobra sa jednom rupom, ona sa više rupa je suplja a kvalitet same pare je daaaleeekooo iza dwarv-a. Tanka aroma za kompleksne duvane i složenije mixeve, za standardne duvane i slično je generalno OK. Sve u svemu, lepo zamišljen i odrađen, samo je kvalitet klona 7/10. Aroma isto tako, mozda 6.5/10 za moje standarde. No tek je jedan setup legao, na drugom ću da probam drugi tako da lagano. ![]() ![]()
08-07-2019, 17:03
meni taj pin sa jednom rupom totalno iskrivi aromu, plus veoma brzo se stvori onaj osecaj prezasicenosti aromom (kako da se izrazim) kao da sam "prepusio" .. ona bljutavost u ustima.. ovaj sa vise otvora popravlja stvar, verovatno zbog vise vazduha .. meni se jako dopada.
slazem se, klon treba malo doraditi koliko se moze (bolje gumice, neki visak plastike i "opiljaka" skinuti) .. posle toga, sasvim lepo radi. Poslednjih 2-3 dana koristim iskljucivo njega i moram da priznam, uzivam. Za mene je daleko bolji od KFL 19, recimo.
08-07-2019, 23:52
Probao sam danas Kinkelov 415 i stvarno dobar ati...iznenadio sam se...ima falš vazduha al nekako ne smeta u radu i ne umanjuje užitak...i meni je bolji od kfl 19 a i od Dvarw-a (subjektivano opažanje, ne moramo se složiti oko toga
)...dakle stvarno dobra spravica!
09-07-2019, 11:12
Ja svaki atomizer testiram sa istim štapom i aromom, tako da razlike odmah znam.
Bolji od Dvarw-a nije, jedino je cug lepši (sočniji?) ali aroma za sada ne. @kinkel Jeste dobar ati, malo ga doraditi i to je to. Poklopac nema dobar prstohvat, tj. dovoljno mesta za manevar ali sve ostalo OK radi. Ima mesta za napredak i mislim da si u pravu za pin sa jednom rupom, brzo zaštiti aromom. Falš vazduh koji ima je apsolutno nebitan, bar kada se koristi jedna rupa. Sa 4 je već AFC bitan. Trying to stay sane is a life time hobby
|
|
« Starije Teme | Novije Teme »
|