Ovaj forum koristi kolačiće (cookies)
Ovaj forum koristi kolačiće (cookies) za čuvanje vaših podataka prijave, ako ste registrovani, kao i podatke vaše poslednje posete, ukoliko niste registrovani. Kolačići (cookies) su mali tekstualni fajlovi koji se čuvaju na vašem računaru. Kolačići koje je postavio ovaj forum se mogu koristiti samo na ovoj internet lokaciji i ne predstavljaju bezbednosni rizik. Takođe, kolačići na ovom forumu prate određene teme koje ste pročitali, kao i kada ste ih poslednji put pročitali. Molimo Vas da potvrdite da li prihvatate ili odbijate ove kolačiće.

Kolačići će biti sačuvani u vašem pregledaču (browser), bez obzira na izbor, kako bi sprečio da vam se ovo pitanje ponovo postavi. Postavke kolačića možete u bilo kojem trenutku da promenite, koristeći link na dnu stranice.

Ocena Teme:
  • 0 Glasov(a) - 0 Prosečno
  • 1
  • 2
  • 3
  • 4
  • 5

Thread Contributor: OddyPreview 415 RTA

Edit, već kacio @Oddy sa FT link...

Naručeno.
Trying to stay sane is a life time hobby Good
Odgovori
moj je u tranzitu Smile .. ocekuje se uskoro
Odgovori
415 radi k'o bombona

Insert sa 3 rupice [Slika: 2f9bc76978328176157220cf2b94930b.jpg]
[-] Ovaj post su pohvalili:
  • Bolle, kinkel, pablo
Odgovori
Posto je AFC prsten labav (stavi u deblji gumicu nekada), vratio sam nazad standardni pin sa jednom okruglom rupicom (ispod 2mm je).
Sada AFC ne igra skoro nikakvu ulogu osim ako se ne zatvori do kraja - ali je sada cug ipak bolji, pravi tesan MTL.
Volim tesno ujutru, sta da radim
  • nikola, Oddy, Pukan
Odgovori
.. sta reci!?
.. klon je vise-manje ok. (sa ft)

Minus - Ostre ivice koje seku gumice ko lude, sreca imam dobrih silikonskih pa sam zamenio kriticne. Fals vazduh , nije strasno, ali je prisutan. Slabije hvata "klasicne" duvane, ostalo ok.

Plus - lak setap, izmenjivi centralni pinovi (onaj sa 4 rupe mi najviše prija. Previse uzak onaj sa jednom rupom, a onaj sa jajastim otvorom .. presiroko. lako dosipanje tečnosti i kontrola tecnosti. Za sada ne curi.
Para .. meni lici na drawa .. pomalo supljikava.

Generalno - lepo iskustvo, nije wow, wow .. al je sasvim ok za celodnevni uzitak.
[Slika: 3986fe96f2ea35d7530080c918dfcdc4.jpg]
  • mejden, nikola, Oddy, Pukan, Samac, vukpavlovic74
Odgovori
Ovaj moj je skroz rastelovan dole oko baze, mora se zavrne malo jače a stigao mi jos jedan.
Konteola vazduha je katastrofa, mora zamena gumica za deblje inače klizi kako želi.
Para je dobra sa jednom rupom, ona sa više rupa je suplja a kvalitet same pare je daaaleeekooo iza dwarv-a.
Tanka aroma za kompleksne duvane i složenije mixeve, za standardne duvane i slično je generalno OK.
Sve u svemu, lepo zamišljen i odrađen, samo je kvalitet klona 7/10.
Aroma isto tako, mozda 6.5/10 za moje standarde.
No tek je jedan setup legao, na drugom ću da probam drugi tako da lagano.

[Slika: 12a426ca434dcff73c5a4427136ec8f3.jpg][Slika: efa472fe7266535160366cbaf9691a3a.jpg][Slika: eac6ea38d5f3025eb04e466b8a7c6b88.jpg]
  • Bolle, kinkel, Oddy
Odgovori
meni taj pin sa jednom rupom totalno iskrivi aromu, plus veoma brzo se stvori onaj osecaj prezasicenosti aromom (kako da se izrazim) kao da sam "prepusio" .. ona bljutavost u ustima.. ovaj sa vise otvora popravlja stvar, verovatno zbog vise vazduha .. meni se jako dopada.
slazem se, klon treba malo doraditi koliko se moze (bolje gumice, neki visak plastike i "opiljaka" skinuti) .. posle toga, sasvim lepo radi.
Poslednjih 2-3 dana koristim iskljucivo njega i moram da priznam, uzivam. Za mene je daleko bolji od KFL 19, recimo.
  • Oddy, vukpavlovic74
Odgovori
Probao sam danas Kinkelov 415 i stvarno dobar ati...iznenadio sam se...ima falš vazduha al nekako ne smeta u radu i ne umanjuje užitak...i meni je bolji od kfl 19 a i od Dvarw-a (subjektivano opažanje, ne moramo se složiti oko toga Smile)...dakle stvarno dobra spravica!
  • kinkel, Oddy
Odgovori
Ja svaki atomizer testiram sa istim štapom i aromom, tako da razlike odmah znam.
Bolji od Dvarw-a nije, jedino je cug lepši (sočniji?) ali aroma za sada ne.

@kinkel

Jeste dobar ati, malo ga doraditi i to je to.
Poklopac nema dobar prstohvat, tj. dovoljno mesta za manevar ali sve ostalo OK radi.

Ima mesta za napredak i mislim da si u pravu za pin sa jednom rupom, brzo zaštiti aromom.
Falš vazduh koji ima je apsolutno nebitan, bar kada se koristi jedna rupa. Sa 4 je već AFC bitan.
  • kinkel
Odgovori
Stigao i drugi.

Drugačiji drip tip, kao onaj na top cap-ovima kojo mogi da se dokupe.
Takodje, gumice i kzrada mi deluju bolje, AFC ne šeta bez otpora.

Definitivno drugi batch.

[Slika: b7f6da876bc2bd7b85288e05e35d20ac.jpg]
  • Bolle, kinkel, Oddy
Odgovori
Share

Idi na Forum:

Korisnika pregleda ovu temu: 1 Gost(a)