Ovaj forum koristi kolačiće (cookies)
Ovaj forum koristi kolačiće (cookies) za čuvanje vaših podataka prijave, ako ste registrovani, kao i podatke vaše poslednje posete, ukoliko niste registrovani. Kolačići (cookies) su mali tekstualni fajlovi koji se čuvaju na vašem računaru. Kolačići koje je postavio ovaj forum se mogu koristiti samo na ovoj internet lokaciji i ne predstavljaju bezbednosni rizik. Takođe, kolačići na ovom forumu prate određene teme koje ste pročitali, kao i kada ste ih poslednji put pročitali. Molimo Vas da potvrdite da li prihvatate ili odbijate ove kolačiće.

Kolačići će biti sačuvani u vašem pregledaču (browser), bez obzira na izbor, kako bi sprečio da vam se ovo pitanje ponovo postavi. Postavke kolačića možete u bilo kojem trenutku da promenite, koristeći link na dnu stranice.

Ocena Teme:
  • 0 Glasov(a) - 0 Prosečno
  • 1
  • 2
  • 3
  • 4
  • 5

Thread Contributor: mejdenAliexpress trgovina

Na Aliju kasne al se barem nijedan paket nije izgubio...
Na FT-u, grom i pakao Angry
Odgovori
Evo napokon mi pristigao i pamuk, naručio neznam 17-18.04 CN post, gde je on sve bio neznam, al proputovao celu Kinu uzduž i popreko, preko deset statusa mi izbacio samo po Kini dok nije ooleteo ka odredištu, a poleteo 25.04 i de je do sad bio ko će ga znati, ali prispeo je. E sad fora bi bila da ga pošalju na carinu, to bi bio vrh. A pratio sam ga sa 17truck i on dosta kasni, desetak sati, u odnosu na TrackCheker koji je super a i postal ninja je isti kao trackchecher, odmah ažuriraju status.
Odgovori
Da, paketi se vozaju po Kini, to im je redovno stanje, a umeju i neretko da zapnu na nekoj međustanici Big Grin
[-] Ovaj post su pohvalili:
  • vukpavlovic74
Odgovori
Ajd da se korigujem za 17Track evo sad mi i on izbacio status, za zakašnjenjem u odnosu na pomenuta malopredjašnja dva trekera, kasni sada tri sata, znači kako kad mu se ćefne.
Odgovori
Stigao ECRU Muji[Slika: GX42Vqk.jpg]
Ali katastrofa već dvadeset dana mi stoji Galaxy na carini, od prvog maja mi stiglo pet paketa i svi bez nameta, ali ova galaksija zakovala i ko zna kad će.
  • Bolle, Oddy, vukpavlovic74
Odgovori
Da li neko zna šta znače nazivi koji se pojavljuju pored klonova na Aliexpress-u tj Sub Two, Phenomenon, Vapesoon...?
Prvo sam mislio da je reč o markama klonera ali onda su ta imena počela da se pojavljuju zajedno sa nama poznatim markama klonera SXK, YFTK, Coppervape...
Posle sam pomislio da su u pitanju imena prodavnica ali kolko sam uspeo da shvatim nije ni to...
Na netu nisam uspeo ništa da izguglam o njima...‚
@mejden
i meni je mod zabo na carini, nikako da mrdne danima...nadajmo se da su samo gužve a ne promena carinske politike (tj udri arač po raji)
Odgovori
Pa i ja sam mislio isto to za sub two, vapeson... da su neki novi cloneri, marke...
@vukpavlovic74 ma dvajes dana nije ništa ja to kukam onako bezveze, u kontaktu sam sa kolegama vaperima, ljudima kasne paketi sa Bg carine po mesec i više dana, ja sam nešto računao, sad neznam dal to tako ide, čoveku od 17.04 na carini bilo i stiglo mu u petak sad 10.05 što bi značilo ako meni stoji od 27.04 da će tek za desetak dana biti kod mene, ako imam sreće. Mislim ko zna šta oni rade.
Ne nema novih nameta, nego samo je do zagušenja, nemogu da postignu, verovatno ima mnogo paketa.
  • vukpavlovic74
Odgovori
ja busim carinu ko sir .. sve prolazi
Odgovori
@mejden
nadam se da si u pravu, uvek se smorim kad mi naplate carinu...a opet mi iz Bg-a, smo žestoko povlašćeni...Novi sad i Niš redovno udare namete
@kinkel
Kinky Kinkel, suludi penetrator (carine) Big Grin Big Grin Big Grin
Odgovori
Meni ima da udare pdv na galaksiju to 100%,ali kako je drugima mi ne treba da kukamo uopšte
Odgovori
Share

Idi na Forum:

Korisnika pregleda ovu temu: 1 Gost(a)