Ovaj forum koristi kolačiće (cookies)
Ovaj forum koristi kolačiće (cookies) za čuvanje vaših podataka prijave, ako ste registrovani, kao i podatke vaše poslednje posete, ukoliko niste registrovani. Kolačići (cookies) su mali tekstualni fajlovi koji se čuvaju na vašem računaru. Kolačići koje je postavio ovaj forum se mogu koristiti samo na ovoj internet lokaciji i ne predstavljaju bezbednosni rizik. Takođe, kolačići na ovom forumu prate određene teme koje ste pročitali, kao i kada ste ih poslednji put pročitali. Molimo Vas da potvrdite da li prihvatate ili odbijate ove kolačiće.

Kolačići će biti sačuvani u vašem pregledaču (browser), bez obzira na izbor, kako bi sprečio da vam se ovo pitanje ponovo postavi. Postavke kolačića možete u bilo kojem trenutku da promenite, koristeći link na dnu stranice.

Ocena Teme:
  • 0 Glasov(a) - 0 Prosečno
  • 1
  • 2
  • 3
  • 4
  • 5

Thread Contributor: ezgetaReview Profile unity rta

Aj da zpocnem i ovu temu pa da je nadogradujemo.na prvu loptu setap i postavljanje vate nije previše komplikovano,al zato vraćanje deka u sam Ati sa onolikom količinom vate jeste.treba baš paziti da se oblik ne uništi prilikom vraćanja u sam Ati.cini mi se da ne trpi većinski vg,al ćemo još da vidimo.tek je upoginjen
Aroma,tačna,lepa.para lagana,na strani hladnije.vazduh doista može da se podesi od rdl do baš,baš dtl
U pakovanju: Ati,adapter za veći tank,veći tank,2* mesh 0.13 2*vata I rezervni šrafovi i gumice

[Slika: 1e2284bc5ce626f3e0d8cf99ffa584ff.jpg][Slika: 98e09c4d361c85ff790ca0a000a7fa53.jpg][Slika: d4ab8abf8694d9dfc65bfd519eecea1f.jpg]
[-] Ovaj post su pohvalili:
  • Marekg, Oddy, Samac, vukpavlovic74
Odgovori

Show ContentSpoiler:
  • ezgeta, Oddy
Odgovori
@ezgeta
Hvala na brzom odgovoru, ostah bez tenksova al čim se vrate... Smile
Da li mesh daje značajno različit kvalitet pare u odnosu na obične grejače? Gledao sam dosta recenzenata i svi su u fazonu da je to nešto potpuno drugačije (ali ja im nažalost više ništa ne verujem Smile)
Ili da preformulišem pitanje - ima li smisla da ja kao umereni DL korisnik, naručujem ovaj ati ako već imam nekoliko DL atomizera sa kojima sam zadovoljan? Inače sam veliki ljubitelj hladnije pare što je i razlog polaganja velikih nada u Unity...
Odgovori
razlika je ocigledna u kvalitetu i kolicini pare od obicnih grejaca.takode brzina zagrevanja cele povrsine je neuporedljiva.na 15 w se u trenutku usija,a isto tako i ohladi.(ako se uzme u obzir kapilarni efekat i razlika u temperaturi koja utice na to) Ako je zbog hladnije pare,a npr da imam pharaoh mini ili serpent elevate,kao sto imam ,ne bi uzimao jer je i u ovima mala komora i mali grejaci pa i hladnija para.zavisi sta imas.e i da dodam,nikako nije za nekog ko tek pocinje sa dtl.Aroma je ne pobediva,bar za neku nijansu od napomenutih rta gore.koriscenje max odnos 70/30 vg/pg i 60-65 w (moze i da se cejn-vejpuje).bar za ovaj mesh koji ide uz njega.P.S. definitivno ostaje u kolekciji Wink
  • Oddy, Samac, vukpavlovic74
Odgovori
@ezgeta

Setup bratori, setap slikaj
Trying to stay sane is a life time hobby Good
Odgovori
Evo[Slika: 73339e2b397812471ec6dbbdf500a09f.jpg][Slika: e59aa048fe757df7c8d09cc0324ee2c3.jpg][Slika: c18e38254625d20b37e2180b44bf0267.jpg]
  • badja007, Guru, Oddy, Samac, vukpavlovic74
Odgovori
Pa da, kilo vate lešim Smile

Profile me na kraju smorio zbog količine iste a pre toga Vandy Vape Mesh RTA, dobra aroma ali ta količina vate, ne znam, moraću možda ponovo da probam.
Odgovori
Vata je bar jeftina...osim ako nisu one slanine, kendo samuraji, egipatski pamuk za mumije i šta već ima. Big Grin
  • badja007, ezgeta, ncholass
Odgovori
Ne vredi, barijera, prosto ne želim toliko vate, parim vatu, neću

Od Mesh RTA i cinculiranja sa tom količinom, neka, a videću se sa Pedjom pa da vidimo, VV Revolver vs ovo čudo, može i neki drugi single coil, imam ih vazda Smile
  • badja007
Odgovori
nije razlika u kolicini vate nego u povrsini grejaca koji dodiruje vatu i brzina zagrevanja cele povrsine u trenutku.kolicina pare,gustina hladnija para i kvalitet arome.klasicni dtl atomizeri revolver,pharaoh,serpent itd sa tipom grejaca alien ili klepton imaju problem da od trenutka okidanja potrebno je izvesno vreme da se postigne pun potencijal i max temperatura od jezgra ka povrsini.tad u jednom trenutku dolazi do neproduktivnog zagrevanja dok se ne stvori dovoljna razlika u temp da bi pocela kapilarna reakcija i natapanje.kod mesh nema tog gubitka nego kad okines dobijes odma max,isto i na pocetku i na kraju ciklusa parenja.koegzistencija.. @Guru Vandy Vape Mesh RTA ima isti koncept ali nema papucicu koja pritiska vatu ka mesu a i natapanje je sa obe strane mesa.tako da..inace vec duze najvise mi leze fabricki mesh grejaci,al ovo je daleko,daleko bolje,sa ekonomske tako i sa kvaliteta koja se dobija pri parenju
  • Guru, Oddy, Samac, vukpavlovic74
Odgovori
Share

Idi na Forum:

Korisnika pregleda ovu temu: 1 Gost(a)