Ovaj forum koristi kolačiće (cookies)
Ovaj forum koristi kolačiće (cookies) za čuvanje vaših podataka prijave, ako ste registrovani, kao i podatke vaše poslednje posete, ukoliko niste registrovani. Kolačići (cookies) su mali tekstualni fajlovi koji se čuvaju na vašem računaru. Kolačići koje je postavio ovaj forum se mogu koristiti samo na ovoj internet lokaciji i ne predstavljaju bezbednosni rizik. Takođe, kolačići na ovom forumu prate određene teme koje ste pročitali, kao i kada ste ih poslednji put pročitali. Molimo Vas da potvrdite da li prihvatate ili odbijate ove kolačiće.

Kolačići će biti sačuvani u vašem pregledaču (browser), bez obzira na izbor, kako bi sprečio da vam se ovo pitanje ponovo postavi. Postavke kolačića možete u bilo kojem trenutku da promenite, koristeći link na dnu stranice.

Ocena Teme:
  • 0 Glasov(a) - 0 Prosečno
  • 1
  • 2
  • 3
  • 4
  • 5

Thread Contributor: vukpavlovic74Vampire Vape

Ove fenomenalne arome se relativno teže nalaze kod nas, mada se ponekad pojave u Vape Bar-u (cena 899 din za 10 ml), al brzo i nestanu...preporučena doza je 10-12% mada većina naših korisnika kaže da je zadovoljna i sa 5%
Best seleri su Heisenberg, Pinkman, Red Astaire, Vamp Toes, Blacj Jack...
Heisenberg je definitivno jedna od najpopularnijih aroma na našim prostorima i ako neko ima preporuku kako je najbolje doći do nje, bio bih veoma zahvalan Smile
[-] Ovaj post su pohvalili:
  • badja007, Milanez, Oddy
Odgovori
Meni kolega vaper nabavlja, on meni neke arome ja njemu neke arome, evo pitaću ga ali mislim da je odgovor kod Engleza, chefsi...e sad oni nešto poskupeli sa shipingom, pre neki dan, ali ostaje da pitam!
  • vukpavlovic74
Odgovori
Тако је, код њих изађе око 10€ 30мл....још укомбинујеш нешто да те мање боли поштарина и ту су код тебе за 10 дана.

Послато са Леново К6-Ноте уз помоћ ножног палца!
Odgovori
@vukpavlovic74
Čuo sam se sa čovekom, chifsi su u pitanju!
Odgovori
Već neke tri godine, u stalnoj rotaciji mi je Heisenberg od Vampire Vape i Red Astaire od T-Juice, koje isto nabavljam od https://chefsflavours.co.uk ... I verujem da mogu i sa 2% da se prave tj. pojavi se ta specifična njihova boja, što nisam probao, ali pri 8-10% izgubi se malo taj cooling i voćkice dođu do izražaja, što i preporučujem, bar da se proba u nekom momentu sa tim procentima...

Sent from my iPhone using Tapatalk
  • Oddy, Samac
Odgovori
Vlad Cepes arome...opet ta interesantna prica od 2% do 10-12%.
Moja navika je da nakon spravljanja odstoje minimum mesecak dana...sad parim proslogodisnje cak.
Odleze kao vino...dobiju boju i sve sto treba...meni je ona stara "sve sto je brzo, to je i kuso" stalno prisutna.
Veliki procenat, a da se pari odmah, sada...ovog trenutka...nisam do sada probao nijednu shake and vape da skockam.
Ono 2% sto kazes je OK...odstoji i dobije sve, ali to je trenutno teorija, pa kako da tvrdim kada nisam poradio na tome.
Vidim koristili ste, ajde malo neki info u smislu da li svaka ide u istom % (mrzim %, a volim drop...sem srcane Smile ).
Best seleri su Heisenberg, Pinkman, Red Astaire, Vamp Toes, Blacj Jack...
...molio bih samo dve reci o njima, ali bukvalno dve reci [Slika: worth.gif]

E da, pomenuta je boja.
Farbanje nije provlem Smile...ima resenja i za to.

COLORIZER - e-liquid colouring dye.

[Slika: 74c0e15dba50.jpg]
  • badja007, Milanez
Odgovori
Share

Idi na Forum:

Korisnika pregleda ovu temu: 1 Gost(a)