Ovaj forum koristi kolačiće (cookies)
Ovaj forum koristi kolačiće (cookies) za čuvanje vaših podataka prijave, ako ste registrovani, kao i podatke vaše poslednje posete, ukoliko niste registrovani. Kolačići (cookies) su mali tekstualni fajlovi koji se čuvaju na vašem računaru. Kolačići koje je postavio ovaj forum se mogu koristiti samo na ovoj internet lokaciji i ne predstavljaju bezbednosni rizik. Takođe, kolačići na ovom forumu prate određene teme koje ste pročitali, kao i kada ste ih poslednji put pročitali. Molimo Vas da potvrdite da li prihvatate ili odbijate ove kolačiće.

Kolačići će biti sačuvani u vašem pregledaču (browser), bez obzira na izbor, kako bi sprečio da vam se ovo pitanje ponovo postavi. Postavke kolačića možete u bilo kojem trenutku da promenite, koristeći link na dnu stranice.

Ocena Teme:
  • 1 Glasov(a) - 5 Prosečno
  • 1
  • 2
  • 3
  • 4
  • 5

Thread Contributor: ncholassFasttech

Puff muji kupio pre godinu i po zadovoljan delio kolegama i nikako da ga potrošim.
Pertla totalno nepotrebna.

Sent from my mind using Tapatalk
[-] Ovaj post su pohvalili:
  • nikola, Oddy, Vapoholic
Odgovori
Obratiti pažnju na ovu kinesku online prodavnicu pošto se izgleda pojavljuje sve više proizvoda koji su klonovi klonova.
Poslednji u nizu na koji sam naišao je Coppervape Hussar Styled RTA, Crni.
Sivi je danas na popustu, i dok sam čitao šta ljudi pišu, naišao sam na zanimljive komentare.
  • Bolle, pablo, Pukan, Vapoholic
Odgovori
Malo im pobegla glodalica

Sent from my HUAWEI LYO-L01 using Tapatalk
  • Oddy, pablo
Odgovori
Što se Fast Teče tiče s njima sam završio i to definitivno. Godinama mi je funkcionisao njihov free shipping a onda odjednom od pet poručenih paketa četiri se nikad nisu pojavili. Prva dva su refundirali, posle toga jok...
Što se mene tiče, možda ponekad poručim neku sitnicu, samo u slučaju da nema nigde drugo i to nikad više free shipping
Odgovori
Pod free misliš bez tracking broja?
Smoke-free since 11 July 2014.
"Strasti slamaju i ono što je preostalo i ono što ne postoji..."
Odgovori
ti si Vuče, hrabar čovek.. po meni bez broja za praćenje, to ti je ko na ruletu da metnes na crveno, ako bude bude.
  • pablo
Odgovori
Ili malu seriju a dodje velika..

Poslato sa SNE-LX1 uz pomoć Tapatoka
Odgovori
Oko 250RSD je BG-ZR ako ima otkupnina, tako da nije puno dolar, dva za PRC-RS ako nisi premasio $20 kad svakako imas placen free tracking.
Smoke-free since 11 July 2014.
"Strasti slamaju i ono što je preostalo i ono što ne postoji..."
  • Oddy
Odgovori
@kinkel
Nikad, ali bukvalno nikad mi se nije desilo da su me zeznuli, sa free shipping-om, u proteklih nekoliko godina...
A onda su ušli u seriju (4 ISPALE OD 5 NARUDŽBINA)...napraviću još dve porudžbine sa doplaćenom poštarinom i adio Kinezi...ja sam završio s njima
I ne znam dal je samo kod mene tako al nemam više free registred shipping kad prebacim 20 $...manje više me baš briga jer smo finitto al čisto da napomenem
  • badja007, kinkel
Odgovori
Досад са брзог тече све што сам поручио а није стигло сам добио паре натраг....а после тог је и роба стизала. Уопште нисам сентименталан са њима, ако није стигло у року враћај паре.

Послато са IQ1019N уз помоћ палца
Odgovori
Share

Idi na Forum:

Korisnika pregleda ovu temu: 2 Gost(a)