Ovaj forum koristi kolačiće (cookies)
Ovaj forum koristi kolačiće (cookies) za čuvanje vaših podataka prijave, ako ste registrovani, kao i podatke vaše poslednje posete, ukoliko niste registrovani. Kolačići (cookies) su mali tekstualni fajlovi koji se čuvaju na vašem računaru. Kolačići koje je postavio ovaj forum se mogu koristiti samo na ovoj internet lokaciji i ne predstavljaju bezbednosni rizik. Takođe, kolačići na ovom forumu prate određene teme koje ste pročitali, kao i kada ste ih poslednji put pročitali. Molimo Vas da potvrdite da li prihvatate ili odbijate ove kolačiće.

Kolačići će biti sačuvani u vašem pregledaču (browser), bez obzira na izbor, kako bi sprečio da vam se ovo pitanje ponovo postavi. Postavke kolačića možete u bilo kojem trenutku da promenite, koristeći link na dnu stranice.

Ocena Teme:
  • 0 Glasov(a) - 0 Prosečno
  • 1
  • 2
  • 3
  • 4
  • 5

Thread Contributor: VapoholicStigla nova vejp oprema

@pablo Fala puno brate. Sredilo se, ukus je sada top. Smile Samo se vazduh bas cuje al nije strasno. Nisam dobio ekstenziju, samo 2ml. I nema ugraviranog grada na metalnom cilindru kao sto je bilo do sad vec SM logo.

Dicodes Dani Mini cekam vec mesec dana i nista, kazu da imaju nekih problema u proizvodnji. :/

[Slika: 7zAm12Q.jpg]
[-] Ovaj post su pohvalili:
  • Bolle, pablo
Odgovori
@vladimirkrstic videces da je kayfun prime bar po meni ekstra i nisi pogresio sto si ga kupio,samo par dana da ga provalis skroz i to je to a th je kod prajma jaci nego kod drugih npr Dvarwa.. Za ekstenziju sam te pitao zato sto sam cuo da su neki dobijali pa mi bilo cudno a ja sam moju dodatno kupio.. Da te lepo posluzi a znam da hoce i jos kad ti stigne dicodes to je to... Pozdrav

Poslato sa SNE-LX1 uz pomoć Tapatoka
Odgovori
nzm, dobar je - meni prosek, al veoma precenjen.. zazalio sam sto sam kupio original, jer i klonovi su bili ok... bilo kako bilo .. uzivaj.
  • ezgeta
Odgovori
Meni dvarw mnogo bolji od prime,a mislim da će i kf Lite 2019 isto biti bolji kad mi stigne
A prime mi baš kako je betrayer opisao u recenziju
Odgovori
@pablo Za sad sam super zadovoljan, polako ga kapiram. Hvala. Wink

@ezgeta KFL 2019 mi je bio prvi na listi ali ga nema u stocku jos uvek. Izgubio sam strpljenje jedno vece i narucio Prime. Posle Dani Boxa u nekom periodu kad opravdam samom sebi ustedjen novac od cigara uzecu KFL i Dvarw i tu cu da se zadrzim verovatno duze vreme. Inace KFL 2019 me je sa izgledom i jednostavnocu kupio, a vidim da vecina hvali i vejp.
  • pablo
Odgovori
@vladimirkrstic, dobar je prime, ja ga uvek koristim prosto zato što mi daje druge note nekih poznatih tečnosti. To bude jako korisna stvar. Prime je pravi primer relativnosti svega u ovom našem vape svetu.

Odgovori
(13-04-2019, 22:48)vladimirkrstic Piše: uzecu KFL i Dvarw

Ako planiraš original Dvarw, mogu samo da ti poželim sreću u pronalaženju ili eventualnom čekanju na večnoj listi FB KHW mods grupi Big Grin
Sa KFL 2019 nisam baš nešto preterano oduševljen, čak šta više mogu reći da sam blago razočaran. Napisaću recenziju za koji dan, kad isprobam još nekoliko setapa i poparim bar još 20-30ml tečnosti.
  • pablo
Odgovori
A ja baš polagao puno nade u lite. Ajd čekamo sa nestrpljenjem nepristrasan opis dotičnog.
Odgovori
@Oddy Tankove prodaju odvojeno od deckova, kuku. :S Uzecu verovatno prvo klonove za probu pa ako valja onda cu orginal. Nemoj to da mi radis za KFL mnogo je sexy. Sad
Odgovori
@vladimirkrstic sto se tice Kayfun lite probao i nije me odusevio npr berserker mini mi je mnogo bolji a u vezi Dvarwa mogu sledece nedelje da ti posaljem na probu na 10 dana pa ako ti se svidi onda poruci,imam cak reducire od 0.8 mada ja koristim 1,2 i meni je dobar ali bolje ti je da prvo probas pa naruci onda a lepo stoji na modu Dvarw nema greske... [Slika: 70751c3bc635514a6f000c81f5328535.jpg]

Poslato sa SNE-LX1 uz pomoć Tapatoka
  • Bolle, Oddy, vukpavlovic74
Odgovori
Share

Idi na Forum:

Korisnika pregleda ovu temu: 1 Gost(a)