Ovaj forum koristi kolačiće (cookies)
Ovaj forum koristi kolačiće (cookies) za čuvanje vaših podataka prijave, ako ste registrovani, kao i podatke vaše poslednje posete, ukoliko niste registrovani. Kolačići (cookies) su mali tekstualni fajlovi koji se čuvaju na vašem računaru. Kolačići koje je postavio ovaj forum se mogu koristiti samo na ovoj internet lokaciji i ne predstavljaju bezbednosni rizik. Takođe, kolačići na ovom forumu prate određene teme koje ste pročitali, kao i kada ste ih poslednji put pročitali. Molimo Vas da potvrdite da li prihvatate ili odbijate ove kolačiće.

Kolačići će biti sačuvani u vašem pregledaču (browser), bez obzira na izbor, kako bi sprečio da vam se ovo pitanje ponovo postavi. Postavke kolačića možete u bilo kojem trenutku da promenite, koristeći link na dnu stranice.

Ocena Teme:
  • 1 Glasov(a) - 5 Prosečno
  • 1
  • 2
  • 3
  • 4
  • 5

Thread Contributor: ncholassFasttech

Evo nije na odmet da otvorim jos jednu temu.
Skoro svu vape opremu koju sam kupio za zadnjih dve godine koliko parim sam kupio na fastech-u. Ja sam zadovoljan za sada sa uslugom a narucio sam oko 10-15 atomizera i modova.

Ps kod za 10% popusta je AUTUMN

Sent from my PRA-LX1 using Tapatalk
[-] Ovaj post su pohvalili:
  • Bolle
Odgovori
Invalid coupon code.
Odgovori
Jedino ako je isteklo vazenje kupona ja sam ga iskoristio.
Kupio tesla wye 200w i imao popust 16.09.

Sent from my mind using Tapatalk
Odgovori
Bio je, 15. i 16. Septembar, 2 dana je trajao. Mi se obično trudimo da ubacimo povoljne prilike, kada dobijemo emailove od prodavnica na ovu stranicu: http://vejper.com/vape-deals/
Inače se može istoj prostupiti i preko dugmeta na forumu u headeru skroz gore desno "Vejp oprema, prodavnice i popusti" pa kada se ode na stranicu "Vape Deals"
  • Bolle, kinkel, ncholass, Vapoholic
Odgovori
Fasttech je meni lično najdraži jer je kako piše: toliko košta, preko $20 free shipping, manje od toga poštarina nije skupa i postoji izbor kurira.

Voleo bih da ima češće popusta od 10%.

Neki drugi sajtovi imaju niže cene do korpe, onda šiška za shipping.
Smoke-free since 11 July 2014.
"Strasti slamaju i ono što je preostalo i ono što ne postoji..."
  • ncholass
Odgovori
Баш тако ФТ најјефтинији после комплетиране поруџбине. Ретко кад је нешто јефтиније код осталих продаваца, чак и са попустом.

Послато са Леново К6-Ноте уз помоћ ножног палца!
Odgovori
Paaa, i nije bas, ima jeftinije, al generalno nisu losi. Mozda je najpovoljniji siping na FT , al u poslednje vreme sve sto porucih sa drugih sajtova + isporuka .. bilo je povoljnije nego na FT.
Odgovori
Uf, ja bih voleo da je tako. Daj neki primer. Da uporedim, molim te.
Odgovori
Najsvezije Mirage 69 + 7 (sa map kodom na ft bio oko 89$) .. cvapor - Elaf kiya 17+ 6 (na ft bio 27$) .. itd .. ranije sam cesto kupovao na GB .. i tu sam zaradjivao kupovinom. Siping je bio identičan kao na FT, a znam da sam crveni sd 60 dna kupio za 23$ na GB (sada je druga priča, odlepili su) .. ako bolje razmislim .. sve dobre kupovine modova nisam ostvario na FT, atije sam mahom (klonove) kupovao na FT .. za original Kineze, sareno gde je bilo povoljnije.. da napomenem, neki sajtovi su isto nudili besplatnu isporuku, al to ne koristim ni na FT.
Jedino im skidam kapu za delove, zice, tankove i slicno sto zatreba coveku.

** Da napomenem, akcije koje sam naveo su zavrsene, to je primer u trenutku kada su modovi bili na toj specijalnoj akciji.
  • Vapoholic
Odgovori
Ima akcija redovno po raznim sajtovima, ali male količine, mora brzo da se reaguje ili me dočeka SOLD OUT, kao za Mirage. Ako je IN STOCK, na checkout poštarina često bude preskupa.
Odgovori
Share

Idi na Forum:

Korisnika pregleda ovu temu: 2 Gost(a)