23-11-2018, 17:35
Poklonio sam prijatelju početniku svoj istick eleaf 80w. Imao je možda 50 punjenja max. Ali čovek se nije našao u vape-u pa ga nije napunio 6 + meseci i sad ne može da ga napuni/upali. Čitao sam Vapoholic-ov post o modovima u kome je naveo da je moguće odneti majstoru mod radi zamene baterije. Ako neko ima informacije kod kog majstora (jasno da je u pitanju električar ali gde otići-kod ljudi koji poravljaju televizore, belu tehniku, muzičku opremu ili...?) odneti mod bilo bi super. Ako neko zna majstora koji se bavi e cigaretama u Bg-u bilo bi sega-mega...
Mada kad pomislim kakvi su naši majtori kontam da bi bilo neophodno znati kakvu bateriju bi trebalo da postavi u njega.
Šta mislite koliko novaca je potrebno uložiti u ovu poravku (a ne ispasti blesav).
Ako neko zna kako to uraditi u DIY varijanti, još bolje. Ja sam malo gledao po netu ali ništa pametno nisam pronašao.
Hvala unapred
Mada kad pomislim kakvi su naši majtori kontam da bi bilo neophodno znati kakvu bateriju bi trebalo da postavi u njega.
Šta mislite koliko novaca je potrebno uložiti u ovu poravku (a ne ispasti blesav).
Ako neko zna kako to uraditi u DIY varijanti, još bolje. Ja sam malo gledao po netu ali ništa pametno nisam pronašao.
Hvala unapred

Kapacitet: 432 mAh![[-]](http://forum.vejper.com/images/collapse.png)