Ovaj forum koristi kolačiće (cookies)
Ovaj forum koristi kolačiće (cookies) za čuvanje vaših podataka prijave, ako ste registrovani, kao i podatke vaše poslednje posete, ukoliko niste registrovani. Kolačići (cookies) su mali tekstualni fajlovi koji se čuvaju na vašem računaru. Kolačići koje je postavio ovaj forum se mogu koristiti samo na ovoj internet lokaciji i ne predstavljaju bezbednosni rizik. Takođe, kolačići na ovom forumu prate određene teme koje ste pročitali, kao i kada ste ih poslednji put pročitali. Molimo Vas da potvrdite da li prihvatate ili odbijate ove kolačiće.

Kolačići će biti sačuvani u vašem pregledaču (browser), bez obzira na izbor, kako bi sprečio da vam se ovo pitanje ponovo postavi. Postavke kolačića možete u bilo kojem trenutku da promenite, koristeći link na dnu stranice.

Ocena Teme:
  • 0 Glasov(a) - 0 Prosečno
  • 1
  • 2
  • 3
  • 4
  • 5

Thread Contributor: pabloReview Pulse 80w by Vandy Vape!!

Posto sam zaljubljenik u pulse morao sam da uzmem regulisani,evo kratkog opisa od mene..

Po meni je ovo jedan od boljih regulisanih squonkera,znaci odlicno izgleda lepo lezi u ruci i cim sam ga uzeo znao sam da je to to.

Posto mnogi nisu znali kako ce da radi sa ovim chipom,mogu vam reci da su uradili pravi posao chip je odlican mada sam ga za sad probao samo u power modu..Fire dugme je odlicno znaci cim se klikne puca odmah bez zadrske,odlican pregled ekrana,ima sve sto treba vaperima znaci power mode,bypass,ss,ni,ti.
Malo je veci od mehanickog pulsa ima standardno 510 adapter i za sad koristim etheon i berserker rda na njemu i odlicno pasuju i rade oba.Slika 1 i 2

Displej je 0,91 incha i oled.Ja sam uzeo komplet u kome se dobija i velika bocica od 30 ml za dosipanje da ne bi morala mala bocica da se vadi,mada je jos nisam koristio posto sam video da treba malo vise strpljenja da se dopuni,znaci nije kao sto sam ja pomislio da se samo navrne i stisne,nego ide polako i mora da se velika bocica vrti levo desno zbog pritiska mada sam video da moze da se skine sa velike bocice gumica i ide lakse,ali zato mu je mala bocica odlicna nije mekana a nije ni mnogo tvrda i u bocicu staje 8ml tecnosti.Slika 3 i 4

E sad mane a ima ih,mislim nisu mane ali mogli su po meni jos jedan magnet da dodaju na vratancima,mada magneti drze za razliku od vt inbox v3 odlicno i jos da kazem da je bolje da se kupi 20700 baterija posto sa adapterom za 18650 i baterijom vratanca kao da ne legnu bas lepo do kraja,eto to su mu mane ako moze da se kaze tako ali resiva sa baterijom 20700..slika.5

Svakome ko voli regulisane squonkere po meni je ovaj jedan od boljih a imao sam i aleader killer i drug mi ima vt inbox..Jos kad se uzme u obzir cena koja mu po meni nije velika odlican je..Ovo je bilo cisto malo uopsteno o pulsu 80w i prvi put da opisujem neki mod posto vidim da Oddy i Vapoholic ne dizu glavu pa da im pomognem kolko mogu.Za kraj pulse 80w preporucujem svima koji vole regulisani squonker..
Pozdrav svim članovima i nadam se da sam bio od pomoci.

[Slika: 0e2462da6b570e48686b13aa945f7a9a.jpg]

[Slika: a24f0ba108c4cf6f3e3085adf3e8e5e1.jpg]

[Slika: a9d4217066ba278330670b2be0ea7bfe.jpg]

[Slika: fb52339df2cc9aa222df149483f6b871.jpg]

[Slika: b03a69a817122c128a9cd0e52fd5461e.jpg]

Послато са 8063 уз помоћ Тапатока
[-] Ovaj post su pohvalili:
  • Bolle, Estariol, kinkel, NemaN, Oddy, OliverKoso, Pukan, Vapoholic, vladimirkrstic
Odgovori
Ekstra pablo, hvala za opis!
Mod mi je veoma lep i s obzirom da je ovo prvi čip od VandyVape-a (bar koliko ja znam), sudeći po zadovoljnim komentarima korisnika, deluje da su odradili odličan posao. Postoji i opcija unapređenja firmware-a. Sviđa mi se i podrška za 20700 bateriju, kao i 8ml kapacitet mekane silikonske bočice.
Prethodni Pulse, neregulisani, mi je izgledao ekstra, malih dimenzija i baš mi se svideo kad sam ga video uživo. Ovaj je neznatno veći, jer je ipak u pitanju elektronika za koju je trebalo napraviti dodatnog mesta.
Za sada mi je definitivno na listi želja i najverovatnije sledeći na redu ako se odlučim za još jedan squonk mod.
  • pablo
Odgovori
@Oddy ja sam hteo therion squonker da uzmem ali posto sam uzeo therion 75c onda sam odlucio da uzmem pulse 80w posto sam imao mehanicki puls i bio prezadovoljan sa njim a veruj mi dosta squonkera sam imao i proslo mi je kroz ruke ali uvek mi je meganicki puls najbolje lezao u ruci..znas onaj osecaj kad uzmes mod u ruke i vidis da je to to...
Kada sam uzeo pulse 80w pre neki dan odusevio sam se i veruj mi malo je viši od mehanickog i za koji gram tezi ali zato mu je bocica ekstra i svidja mi se sto cim ga okinem puca ali odmah i vratanca su mu tako mekana ma ekstra je..znaci sve preporuke za pulse 80w!!!

Послато са 8063 уз помоћ Тапатока
  • Oddy, Vapoholic, vladimirkrstic
Odgovori
primer : opaljuje toliko brzo, da kad hoces da ga ugasis sa 5 klikova, koliko god brzo to radio, on opaljuje svih 5 (4) puta...savet za panele, tj magnete koji slabije drze, stavite adapter za 18650 na minus pol baterije, pa ce drzati kako treba...i ako od plastike, sto je dobro zbog tezine, mod u opste ne deluje jeftino, sta vise radi odlicno, a tako i izgleda...
  • Oddy, pablo, Pukan, Vapoholic
Odgovori
I koliko god dobar bio, ni sa update-om nisu uspeli da rese preterano konzumiranje baterije... I u stand by se trosi baterija.

Jedina mana po meni.

@Pukan koristis li i dalje, kako ti se cini?
Trying to stay sane is a life time hobby Good
  • pablo
Odgovori
Ja skroz zadovoljan. Malo kockast. Ali nije glomazan, lagan za moje tanane ručice. Ne znam to za bateriju jer ga koristim isključivo u kućnoj izvedbi, pa ne pratim. Meni superiška!

Sent from my POCOPHONE F1 using Tapatalk
  • Guru, Oddy
Odgovori
@Pukan

Šećeru, sa tobom je sve najlepše Big Grin
Trying to stay sane is a life time hobby Good
  • Pukan
Odgovori
Nisam primetio to preterano sisanje baterije od strane moda i svega u i na njemu.
Koristim, kao i na ostalim modovima, 18650 bateriju...na njemu je Nixon (Gas Mods) RDTA u MTL varijanti...BF.
Grejac mi je 0.30 kantal, na ø2.5mm, 1.6Ω...11W...
Ne, niam primetio takav cug.
  • Oddy
Odgovori
Share

Idi na Forum:

Korisnika pregleda ovu temu: 1 Gost(a)