27-06-2019, 07:30
@Oddy koristiš li ga u rotaciji ili stalno? Kako se drži, ima li novih tragova upotrebe?
|
|
27-06-2019, 07:30
@Oddy koristiš li ga u rotaciji ili stalno? Kako se drži, ima li novih tragova upotrebe?
27-06-2019, 07:52
Manje više ga redovno koristim. Sve ok.
Jedna od dve Sony VTC6 baterija koje sam namenuo njemu od starta, mi je pravila sve one probleme koje sam imao sa njim. Ne znam iz kog razloga. Koristim je na drugim modovima, radi normalno. Redovno je proveravam i ne primećujem nikakav problem sa njom. Ne greje se, normalno se puni i prazni, ima ok unutrašnji otpor, normalan pad napona prilikom okidanja (bar tih par puta što sam merio unimerom). Izgleda da se nešto nisu međusobno mirisali.
27-06-2019, 13:44
Dicodes po meni br1,mene sluzi Dicodes cevka ekstra i prezadovoljan sam a za tc je babaroga..
Razmisljam da porucim Dicodes cevku ali 2380 ili kao moju Dani Extreme v3 samo 18350 za dzep. Sve vise volim i praktikujem manje modove,kad se setim kad stavim u torbicu therion i jos neki mod kao da imam gvozdje unutra.. Sad ponesem cevku i squonker i mogu u dzep da ih stavim al znam da mi nece spadati sorc sigurno... Poslato sa SNE-LX1 pomoću Tapatoka |
|
« Starije Teme | Novije Teme »
|