Ovaj forum koristi kolačiće (cookies)
Ovaj forum koristi kolačiće (cookies) za čuvanje vaših podataka prijave, ako ste registrovani, kao i podatke vaše poslednje posete, ukoliko niste registrovani. Kolačići (cookies) su mali tekstualni fajlovi koji se čuvaju na vašem računaru. Kolačići koje je postavio ovaj forum se mogu koristiti samo na ovoj internet lokaciji i ne predstavljaju bezbednosni rizik. Takođe, kolačići na ovom forumu prate određene teme koje ste pročitali, kao i kada ste ih poslednji put pročitali. Molimo Vas da potvrdite da li prihvatate ili odbijate ove kolačiće.

Kolačići će biti sačuvani u vašem pregledaču (browser), bez obzira na izbor, kako bi sprečio da vam se ovo pitanje ponovo postavi. Postavke kolačića možete u bilo kojem trenutku da promenite, koristeći link na dnu stranice.

Ocena Teme:
  • 0 Glasov(a) - 0 Prosečno
  • 1
  • 2
  • 3
  • 4
  • 5

Thread Contributor: mejdenPreview Vendy vape Berserker mtl rta

On zaslužuje da bude tu, kao i svi njegovi rodjaci, mladja braća, al o njma u posebnim temama. Vrlo dobar atomizer, svi znamo to već, al za nove članove početnike ovo je neophodno. Vrlo lako se sa njim barata, praktičan i upotrbljiv. Dalje u temi možemo da diskutujemo i o setap-u, koja je žica najbolja...
Vendy vape berserker je vrlo kvalitetno napravljen i odlično izgleda.

[Slika: ydffj4c.jpg]
[Slika: fjnj4gJ.jpg] [Slika: GyeXoay.jpg] [Slika: ze6CzM8.jpg] [Slika: EtcJUL2.png] [Slika: UDaxfDQ.jpg]
[Slika: wttosGX.jpg]

[-] Ovaj post su pohvalili:
  • Oddy, Samac, vukpavlovic74
Odgovori
dodao bih da je ovo dosta kontroverzan atomizer - retki su primerci bez falš vazduha, često curka kod punjenja, mnogi se žale na pretesan cug...ali s druge strane daje nešto što je gotovo zaboravljeno...pravi uzak MTL cug, koji je praktično nestao iz vejperskog sveta...zbog toga je Vendi Vejp prodao neverovatne kolučine i zbog toga je ovo jedan od najprodavanijih atomizera u istoriji parenja...voljen i napadan u isto vreme
Odgovori
Neverovatno imam dva originalna primerka i neverovatno apsolutno bez falš vazduha su oba dva. Mislim ja kad čujem tako da ljudi imaju taj falš ja neznam, pitam se dal sam imao sreće kad sam kupovao il se pojavile neke nove serije, bez falša. E imam i klona, al on je sav u falš vazduhu. Što se tiče curenja, to stoji, ali... Prvo, njegovo curenje je povezano sa pritiskom koji se pravi kad se tečnost dolije skroz do vrha, i onda prilikom zatvaranja topkepa se napravi taj pritisak i on procuri. Ja sam se navikao il da ga ne punim skroz do vrha, il kad ga punim ja to radim odozdo, što i nije neki problem. Više me smara kondenz recimo kod njega, ali nije ni to u nekoj prevelikoj količini. Neznam ja sam fan berserkera i probao sam dosta drugih atomizera, ali meni je bers No1, ima i on svojih mana, al kad se nadješ sa njim, to je to!
  • bozo
Odgovori
Bet je pričao kako je promenio 7-8 primeraka da bi dobio primerak bez falša (valjda sam dobro zapamtio Undecided )
@mejden
Da li si probao Rose MTL? Meni je on recimo bolji od Bers-a jer ima više vazduha a vrlo su slično rešeni.
Za ljude koji vole uzak MTL, Bers je neprikosnoveni kralj univezuma Smile
Odgovori
Koji rose, jel ovaj novi sa crvenim gumicama što mora da se prepravlja, ono tipa proširenje kanala za pamuk, razvaljivanje vrha na čunku..., ili stare V verzije, ovaj novi nisam, odbijalo me samo to što sam morao da ga razvaljujem, sečem, turpijam,.. Oću brate kad kupim nešto novo da ne moram da se zezam sa njim, da ga dogradjujem, nadgradjujem...inače kod bersa sam na trećoj rupi, i volim tesnije povlačenje.
  • Oddy
Odgovori
Da ovaj novi...po tehničkom rešenju je jako sličan Bersu samo ima više vazduha...skinuti anti spitback protekcije je veoma lako a najnoviji zlatni Rose MTL ih nema...baš me zanima dal je još neko probao oba atija? Ili recimo GoTank...on mi je još bolji
Odgovori
Ja znam ko je probao, pitaću, paćemo da vidimo, mislio sam da ga kupim, al cena u nebo!
Odgovori
Nema potrebe da ga kupuješ ako ti leži Berserker...verujem da su slični samo Rose MTL ima više vazduha...da koristiš Bers na najvećoj rupi pa i da razmišljaš o ruži Smile
Odgovori
Ok, nisam uopšte na najvećoj rupi koristio bersa, meni to mnogo vazduha.
Odgovori
Onda ce ti ruzica biti sa puno promaje...vetrovita je, mada radi odlicno!
Berserker nova verzija me nervira svojom tezinom.
  • mejden, Oddy
Odgovori
Share

Idi na Forum:

Korisnika pregleda ovu temu: 2 Gost(a)