Ovaj forum koristi kolačiće (cookies)
Ovaj forum koristi kolačiće (cookies) za čuvanje vaših podataka prijave, ako ste registrovani, kao i podatke vaše poslednje posete, ukoliko niste registrovani. Kolačići (cookies) su mali tekstualni fajlovi koji se čuvaju na vašem računaru. Kolačići koje je postavio ovaj forum se mogu koristiti samo na ovoj internet lokaciji i ne predstavljaju bezbednosni rizik. Takođe, kolačići na ovom forumu prate određene teme koje ste pročitali, kao i kada ste ih poslednji put pročitali. Molimo Vas da potvrdite da li prihvatate ili odbijate ove kolačiće.

Kolačići će biti sačuvani u vašem pregledaču (browser), bez obzira na izbor, kako bi sprečio da vam se ovo pitanje ponovo postavi. Postavke kolačića možete u bilo kojem trenutku da promenite, koristeći link na dnu stranice.

Ocena Teme:
  • 0 Glasov(a) - 0 Prosečno
  • 1
  • 2
  • 3
  • 4
  • 5

Thread Contributor: vukpavlovic74Preview Usonicig Zip KIt 1200 mAh

Pod sistem bez grejača!!!
Paru proizvodi sistem koji putem vibracija visoke frekvencije stvara hiljade sićušnih kapljica aerosola (rastvora), tako da nije u pitanju klasična para već nešto kao izmaglica od tečnosti. Proizvođači navode da je ovaj sistem suštinski drugačiji od klasičnih elektronskih cigareta pa mu daju i novo ime - nazivaju ga U cigareta (U od ultra zvuk). Velika prednost je to što ne postoji pregrevanje tečnosti te se izbegavaju štetne materije koje nastaju kad je grejač izložen visikoj temperaturi. Ne postoji mogućnost zagorevanja tečnosti i aerosol je konstantne temperature.
Za razliku od njegovog prethodnika, kod ovog pod sistema postoji preporuka proizvođača da se koriste nikotinske soli ili tečnosti sa CBD-om.

Karekteristike
Veličina : 94 x 34 x 20 mm
Kapacitet tanka : 2 ml
Baterija : ugrađena kapaciteta 1200 mAh
Vreme punjenja - 1,5 h
Ultra sonična frekvencija - 3,5 MHz
Jedno punjenje baterije - 5000 povlačenja (pufova Smile)

Gde god sam pokušao da vidim kolika je cena - svugde ista priča tj out of stock...jedino sam ga našao na sajtu vapormo.com za 37,59$

Ovo je sistem (ultrasonične cigarete - u cigarete) koji bi u budućnosti mogao da preuzme tržište e cigareta...naravno ako se uloži dovoljno novca i vremena...

Evo i par recenzija

[-] Ovaj post su pohvalili:
  • badja007, Bolle, Oddy, Samac
Odgovori
...dentalna mafija je ovde umesala prste...beli zube, skida kamenac...provereno Smile

Svidja mi se nacin punjenja!

[Slika: f3d95ab95761.jpg]

[Slika: 0842711e9a7e.jpg]

...a i najava je boom...

[Slika: 10a8d965fd98.jpg]

Ali mi je rebus sta se ovde menja...kad...sta se cisti...?

[Slika: e5449861373d.jpg]

[Slika: 0e9c03ee83fe.jpg]

Definitivno, POD "front" ce nam izbaciti gomilu varijacija i noviteta...i noviteta u pokusaju, ali sve ono sto prodje ide u druge proizvode.
  • badja007, Bolle, Oddy, vukpavlovic74
Odgovori
Usonicig Rhythm Kit
....

Ultrasonig vaping!!

No more coils

Shithappens/sranje ce da bude veliko na pomolu kada ga usavrse..

http://www.usonicig.com/ultrasonic/index.aspx

Ovo je proizvod koji definitivno moram kupiti Confusedmart:

Yes:00000007:
-------------------------------------------------------

@Samac kako ono kazes.,

- Ali mi je rebus sta se ovde menja...kad...sta se cisti...?

Big GrinBig GrinBig GrinBig GrinBig Grin

-------------------------------------------------------
Oblik mi je krajnje smesan.,a mogli su u neki deblji e-cigar da sve to strpaju..
Bio bi to pun pogodak i dotukli bi
Duvansku Industriju..

Po svemu sudeci bice ovde mogucnosti za svasta ponesto,za watazom i megahercima,raznih oblika i velicina..

Prvobitni cini mi se u najavama bio predvidjen za DL i radi na 2,4Mhz i bez opcija za watazu.,a znamo da
mikrotalasna radi na 2000V..
  • vukpavlovic74
Odgovori
@badja007
Dostignut maksimum od Pohvala pod danu!
...u manjku sam.
[Slika: plusone-1.gif]

...ma ima vec onih ko pljoska Smile , samo nategnes!
  • badja007
Odgovori
Zna li neko gde moze da se naruci ovaj djavo,?
Jel neko vec narucio ovo,i da li ce ga biti uskoro i kod nas..
Meni bas preko potreban za koriscenje na javnom mestu,i kada vec nesto kupujem onda najbolje da uzmem ovaj smart:

Confusedmart:

Yes:00000007:
Odgovori
Usonicig ZIP 2 in 1 Kit ultrasonic coil-less pod system kit Support Nic Salt and CBD 1200mAh battery Top-Rotate Filling 2ml pod
43.73$
[Slika: d577713a5482.png]
  • vukpavlovic74
Odgovori
@Samac
Već je no longer available...kako se pojavi, tako plane, izgleda da je interesovanje ogromno
il je neki drugi razlog al jako se teško nalazi

Evo ga ovde, al ne znam ništa o ovoj firmi za prodaju...sad ću malo da pogledam

https://www.vaporl.com/usonicig-zip-2-in...51k3_bnbyz
Odgovori
Klasicni buvljak.

Handle Time: Ship out in 48 hours in business day.
Delivery Time: 10-30 business days to most Europe countries. When in peak season, there could be 3-10 days delay.
Tracking number: Will be available in 48 hours in business day and may need 3-7 to be updated.

Attentions:

A. Impossible to ship to PO BOX.
B. Impossible to ship e-liquid & Li-lion battery cell like 18650/26650.
C. Pls pay attention to tracking update after the pacakge arrives in local post, once it stops updating, pls check with local Post, or they will destroy the package instead of returning to China.
D. To some countries, like Australia, Canada, after it showed arrived in destination country, receivers pls keep checking with local Post because local Post doesn't update foreign packages.
  • badja007
Odgovori
Misliš da ne vredi naručiti čak i ako nema nigde drugde? Ja stvarno nisam naručivao od njih niti sam čuo da je neko naručivao...
Odgovori
Placas preko PayPal-a i nema zime.
Slobodno naruci.
  • Oddy
Odgovori
Share

Idi na Forum:

Korisnika pregleda ovu temu: 1 Gost(a)