Ovaj forum koristi kolačiće (cookies)
Ovaj forum koristi kolačiće (cookies) za čuvanje vaših podataka prijave, ako ste registrovani, kao i podatke vaše poslednje posete, ukoliko niste registrovani. Kolačići (cookies) su mali tekstualni fajlovi koji se čuvaju na vašem računaru. Kolačići koje je postavio ovaj forum se mogu koristiti samo na ovoj internet lokaciji i ne predstavljaju bezbednosni rizik. Takođe, kolačići na ovom forumu prate određene teme koje ste pročitali, kao i kada ste ih poslednji put pročitali. Molimo Vas da potvrdite da li prihvatate ili odbijate ove kolačiće.

Kolačići će biti sačuvani u vašem pregledaču (browser), bez obzira na izbor, kako bi sprečio da vam se ovo pitanje ponovo postavi. Postavke kolačića možete u bilo kojem trenutku da promenite, koristeći link na dnu stranice.

Ocena Teme:
  • 0 Glasov(a) - 0 Prosečno
  • 1
  • 2
  • 3
  • 4
  • 5

Thread Contributor: OddyPreview Vapemonster NOI MTL RTA 22mm

NOI RTA by Vapemonster

[Slika: qTKPB1f.jpg]

Kratak info:
  • Širina: 22mm
  • Visina: 49mm (sa drip tipom, bez 510 pina)
  • Zapremina tečnosti: 4ml
  • Materijal: SS
  • Konekcija: 510
  • Kontrola vazduh: preko 3 dek umetka od PEEK plastike (0.8mm, 1.2mm *negde piše 1.5mm, i 2mm)
  • Punjenje odozgo, odvrtanjem kape

[Slika: 73MRAUS.jpg]

[Slika: QMsl1x1.jpg]

[Slika: QOwSaZW.jpg]

[Slika: F0ecDUd.jpg]

Nisam pronašao video na engleskom

Cena originala je oko 150e
[-] Ovaj post su pohvalili:
  • Bolle, Marekg
Odgovori
Reših da uzmem SXK klona sa Fasttecha za ispod $20.
Sviđa mi se 22mm širina i relativno nizak profil za 4ml kapacitet. Sviđa mi se i izgled generalno.
Ne dobija se dodatno ULTEM "staklo" i dodatni drip tip kao sa originalom. Od 3 inserta, pronalazim se na 1.5mm i nadam se da je ta mera u pitanju, a ne 1.2mm, jer će morati da padne dorada.
Ne sviđa mi se ona rešetka na vrhu dimnjaka i pitam se koliko će uticati na paru. Takođe se pitam kako će raditi punjenje odozgo pošto nema kontrolu tečnosti, tj. da li će praviti poplavu prilikom dopunjavanja.
Dimnjak se ne navrće na dek, nego se drži preko gumica. Na vrhu se nalaze navoji. Kapa se navija sredinom na te navoje od dimnjaka, a krajevima za zid tanka. Ne znam da li će se dešavati da prilikom odvrtanja kape, kod dopune, dimnjak reši da ostane, pa se podigne zajedno sa kapom i skine sa deka Rolleyes

Pišem utiske kad stigne.
[-] Ovaj post su pohvalili:
  • Bolle, Marekg, pablo, Samac
Odgovori
Share

Idi na Forum:

Korisnika pregleda ovu temu: 1 Gost(a)