Ovaj forum koristi kolačiće (cookies)
Ovaj forum koristi kolačiće (cookies) za čuvanje vaših podataka prijave, ako ste registrovani, kao i podatke vaše poslednje posete, ukoliko niste registrovani. Kolačići (cookies) su mali tekstualni fajlovi koji se čuvaju na vašem računaru. Kolačići koje je postavio ovaj forum se mogu koristiti samo na ovoj internet lokaciji i ne predstavljaju bezbednosni rizik. Takođe, kolačići na ovom forumu prate određene teme koje ste pročitali, kao i kada ste ih poslednji put pročitali. Molimo Vas da potvrdite da li prihvatate ili odbijate ove kolačiće.

Kolačići će biti sačuvani u vašem pregledaču (browser), bez obzira na izbor, kako bi sprečio da vam se ovo pitanje ponovo postavi. Postavke kolačića možete u bilo kojem trenutku da promenite, koristeći link na dnu stranice.

Ocena Teme:
  • 0 Glasov(a) - 0 Prosečno
  • 1
  • 2
  • 3
  • 4
  • 5

Thread Contributor: OddyPreview 415 RTA

Sve isto, nista nisam resio. Dobar trecinu tanka i onda se slije sve, to jedini tank kome nista nisam mogao, probao sa svim mogucim grejacima i sa kolicinom vate i punjenje i odozdo i odozgo i nista, ispisa sve!
Odgovori
Nzm, u zivotu mi nije procureo .. meni odlican ati
[-] Ovaj post su pohvalili:
  • Marekg
Odgovori
[Slika: Um7gg67.jpg]

Isti fazon kao i kod recimo KF Prime i KF Lite 2019. Gumica na istom mestu koja hoće da pravi problem.
  • kinkel, Marekg
Odgovori
Upravo ta gumica .. odgovara neka od prajma. Mana klona je ta sto ima ostre ivice, odnosno zavrsna obrada je pomalo sirova .. pa hoce da isece tu gumicu. Moj primerak sasvim ok, odmah sam zamenio tu gumicu, jer je ivica komore odmah isekla (istu sam poslao kolegi) .. od tada nikakvih problema. Ceo tank ispraznim, dopunim .. nema curenja, dopunim pola tanka, nema curenja ..
  • Marekg
Odgovori
(16-11-2019, 11:33)kinkel Piše: Upravo ta gumica .. odgovara neka od prajma. Mana klona je ta sto ima ostre ivice, odnosno zavrsna obrada je pomalo sirova .. pa hoce da isece tu gumicu. Moj primerak sasvim ok, odmah sam zamenio tu gumicu, jer je ivica komore odmah isekla (istu sam poslao kolegi) .. od tada nikakvih problema. Ceo tank ispraznim, dopunim .. nema curenja, dopunim pola tanka, nema curenja ..

Ma nije do te gumice, meni su poslao dve i ja sam sumnjao na istu. Prolazi izgleda kroz pin gde su rupe za vazduh. Evo imam i od prime-gumice i sa njima cu da probam, mislim da pamuk jednostavno ne zavrsava posao, da je preveliko natapanje, ali isti slucaj i sa zatvorenom kontrolom i sa zatvorenim vazduhom. Curi pa curi

(15-11-2019, 16:52)kinkel Piše: Nzm, u zivotu mi nije procureo .. meni odlican ati

Meni takodje odlican ati, bas mi odgovara, ali dzaba se, 1/3 tanka savrseno radi i onda iscuri sve
Odgovori
Share

Idi na Forum:

Korisnika pregleda ovu temu: 1 Gost(a)