Ovaj forum koristi kolačiće (cookies)
Ovaj forum koristi kolačiće (cookies) za čuvanje vaših podataka prijave, ako ste registrovani, kao i podatke vaše poslednje posete, ukoliko niste registrovani. Kolačići (cookies) su mali tekstualni fajlovi koji se čuvaju na vašem računaru. Kolačići koje je postavio ovaj forum se mogu koristiti samo na ovoj internet lokaciji i ne predstavljaju bezbednosni rizik. Takođe, kolačići na ovom forumu prate određene teme koje ste pročitali, kao i kada ste ih poslednji put pročitali. Molimo Vas da potvrdite da li prihvatate ili odbijate ove kolačiće.

Kolačići će biti sačuvani u vašem pregledaču (browser), bez obzira na izbor, kako bi sprečio da vam se ovo pitanje ponovo postavi. Postavke kolačića možete u bilo kojem trenutku da promenite, koristeći link na dnu stranice.

Ocena Teme:
  • 0 Glasov(a) - 0 Prosečno
  • 1
  • 2
  • 3
  • 4
  • 5

Thread Contributor: TasmanPozdrav svima

Zovem se Goran, živim u Pančevu i parim možda već 5-6 godina i za to vreme promenio možda 4-5 modova i 2-3 atomizera. Trenutno sam na Aegis-u i Sireni (kantal na 15 w). Tečnosti i grejače pravim sam, mada nisam gadljiv ni na gotove tečnosti. Nekada davno sam bio pušač i trošio kutiju , kutiju ipo dnevno, potom prestao da pušim i kad sam imao situaciju da ponovo počnem s cigaretama ( s burazerom uz jutarnju kafu 1-2 cigarete), rešim da krenem da parim, obzirom da sam kod drugara probao e- cig nekih mesec dana pre toga. Od tog doba ne ispuštam mod iz ruku i nemam nameru (razlog) da ga pustim Rolleyes .

Na forumu se nadam dobrom druženju i razmeni iskustva.
Odgovori
Share

Idi na Forum:

Korisnika pregleda ovu temu: 1 Gost(a)